GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Σοφία Παπανδρέου για τη διαγραφή Παπακωνσταντίνου...

Μέσω facebook, σχολιάζει η αδερφή του Γιώργου Παπανδρέου, Σοφία, την απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου, να θέσει εκτός ΠΑΣΟΚ τον Γιώργο Πα...


Μέσω facebook, σχολιάζει η αδερφή του Γιώργου Παπανδρέου, Σοφία, την απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου, να θέσει εκτός ΠΑΣΟΚ τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, τονίζοντας ότι "χάθηκε η έννοια της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης".


4 σχόλια

  1. ΤΑΪΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΑΪΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ηταν κανενας φουκαρας Ελληνας θα τον ειχα σαπισει στο ξυλο και θα τον εχωναν σε καμια τρυπα χωρις παραθυρο και τροφη.
    Αλλα ειναι βλεπετε ο κυριος Πρωην υπουργος και δεν πρεπει ουτε το παντελονι του να τσαλακωσουνε.
    Αυτη ειναι η Ελληνικη δικαιοσυνη.
    Και μεσα στο ολο μπαχαλο μας βγαινει και η κυρια Σοφια Παπανδρεου να μας κανει τα παραπονα της για αυτο το λαμογιο που αφου αφανισε με τους νομους του τους μικρομεσαιους και αυξησε τις ποινες φυλακισης μεχρι τελικης εξοντωσης τωρα προσπαθει να σωσει οτι σωζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξύνεται και αυτή για φυλάκα καθόσον να μας εξηγήσει πως ζει τόσα χρόνια στη χλίδα και τι δουλειά κάνει που της επιτρέπει αυτό το επίπεδο ζωής.

    Η οικογένεια της Μαφίας δεν πρέπει να μιλάει για διαφθορά και κλοπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακόμα δεν κατάλαβε η Α-Σοφία ότι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ δεν είναι πια ο αδελφούλης της Γιώργος, που διέγραφε για ψύλλου πήδημα οποιονδήποτε δεν του άρεσε, ούτε ο πατερούλης της Αντρέας, που έσβηνε τη νεολαία του κόμματος στη Νομική ή συνδικαλιστές ή υπουργούς (Τρίτσης)?
    Τώρα κατάλαβε ότι «χάθηκε κάθε έννοια της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης»? Μήπως είχε χαθεί από δεκαετίες στο οικογενειακό της κόμμα?
    Και γιατί έπεσε σ’ αυτήν ο κλήρος να κάνει τη δήλωση, μετά από 15 χρόνια σιωπής ιχθύος? Αφέλεια? Πολιτική σκοπιμότητα? Φόβος για τα χειρότερα?
    Και μια απορία για όσους έχουν απάντηση: αυτήν γιατί την είχε κάποτε διαγράψει το ΠΑΣΟΚ?
    Και ρε παιδιά αφήστε μας ήσυχους στο Μοντρεάλ, μια χαρά είμαστε. Στο Τορόντο μένει το Σοφάκι, εκεί την τρώνε στη μούρη, όπου ως γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ εκθειάζει το Γιώργο και βρίζει αισχρά τον Μπένυ (αυτό κι αν δεν είναι δημοκρατική κομματική συνείδηση α λα Παπανδρέου!).
    Αλλά τελικά ήρθε η μεγάλη Νέμεσις: αυτοί που διέγραφαν ή αλληλο-διέγραφαν τους πάντες, διαγράφτηκαν τελικά από το λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση