GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ-Το καλύτερο αυτογκόλ όλων των εποχών

ΒΙΝΤΕΟ-Το καλύτερο αυτογκόλ όλων των εποχών Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορα αυτογκόλ. Εμείς, όμως, βρήκαμε το καλύτερο όλων των εποχών ...

ΒΙΝΤΕΟ-Το καλύτερο αυτογκόλ όλων των εποχών

Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορα αυτογκόλ. Εμείς, όμως, βρήκαμε το καλύτερο όλων των εποχών και σας το παρουσιάζουμε.

Πηγη: enikos.gr

2 σχόλια

  1. Από αυτογκόλ εμείς οι Έλληνες ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ομάδα χρεοκοπημένη, πρόεδρος… βασιλιάς!

    ζωή… βασιλιά έκανε ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γόντικας, όσο ο Παναθηναϊκός κατέρρεε οικονομικά και όσο η ΠΑΕ ξεπουλούσε τα περιουσιακά της στοιχεία για να μπορέσει να τα βγάλει πέρα!

    Όπως προκύπτει από το ενημερωτικό δελτίο που εκδόθηκε ενόψει της ΑΜΚ του Παναθηναϊκού, ο μέχρι πρόσφατα πρόεδρος του Συλλόγου, μόνο για τη σεζόν 2010 – 2011 αμείφθηκε για τις υπηρεσίες του με… (κρατηθείτε από κάπου) 258.059 ευρώ!

    Ημερομίσθιο για τον Δημήτρη Γόντικα (αν δεν υπολογίσουμε τα όποια επιπρόσθετα, δώρα, κλπ) που αγγίζει τα 720 ευρώ!

    Προφανώς, όσα προσέφερε ο πρόεδρος του Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κρίθηκαν ως υπεραρκετά, και έτσι ο ήδη εξωφρενικός μισθός του προέδρου αυξήθηκε αισθητά την επόμενη σεζόν! Έτσι στο πρώτο μισό της περιόδου 2011-2012 ο Δημήτρης Γόντικας έλαβε 163.500 ευρώ. Ημερομίσθιο περίπου 900 ευρώ…

    Σκεφτείτε πως έχουμε φτάσει στο σημείο κάθε ένας απλός οπαδός να δίνει από το υστέρημά του 20 ή 175 ευρώ και να βοηθάει σημαντικά τον Σύλλογο μέσω της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, όταν ο πρόεδρος του ΔΣ είχε μισθούς υπέρογκους και κατά του κοινού αισθήματος.

    Γεγονός αποτελεί πως ο Δημήτρης Γόντικας ήταν ο εκλεκτός του Γιάννη Βαρδινογιάννη το 2010.

    Γεγονός ακόμα είναι οι αποφάσεις του (ή μη) ως πρόεδρος του συλλόγου που ζημίωσαν τον Παναθηναϊκό. Χαρακτηριστικά:Επί της προεδρίας του Γόντικα διατηρούνταν ζωντανό το παραμύθι του Βλάση Τσάκα από τον Σεπτέμβριο του 2011 και για μισό χρόνο περίπου..

    Να προσθέσουμε τέλος πως στην ιεραρχία των εξαιρετικά ακριβοπληρωμένων στελεχών της ΠΑΕ ακολουθούν οι Ευάγγελος Πέτσος (επιχειρησιακός διευθυντής, 102.980 ευρώ για το 2010-2011) και Γιώργος Στάμος (Φοροτεχνικός Σύμβουλος, 102.436 ευρώ για το 2010-2011). Και φυσικά ο γνωστός και μη εξαιρετέος Αλέξανδρος Παπαδοσπυριδάκης ( Διοικητικός και Οικονομικός διευθυντής, ο οποίος έλαβε 68.406 ευρώ για το εξάμηνο 1/7/2011 – 31/12/2011).

    Το γεγονός πως τα στελέχη που κατείχαν θέσεις από τις οποίες περνάνε οι σημαντικότερες αποφάσεις ήταν ταυτόχρονα και οι πιο ακριβοπληρωμένοι, αλλά και αυτοί που φέρεται πως βρίσκονταν πιο κοντά στο περιβάλλον Βαρδινογιάννη, λογικά θα είναι τυχαίο.

    τα διαπλεκόμενα είναι εδώ ντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ο Χρήστος Παναγόπουλος. Παρόλο που «μαυρίστηκε» στις εκλογές της Συμμαχίας βρίσκεται «μέσα στα πράγματα» ο πρώην πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ, την περίοδο που η κρατική τηλεόραση εξασφάλιζε «βασιλικά» συμβόλαια στον Ολυμπιακό του Σωκράτη Κόκκαλη. «Με εμπειρία στα τηλεοπτικά δικαιώματα του ποδοσφαίρου», λέει στο βιογραφικό του σημείωμα και δεν έχουμε λόγο να τον αμφισβητήσουμε.

    Παρέα του στην ΕΡΤ, την ίδια περίοδο, ήταν και ο Δημήτρης Γόντικας. Ο πρώην Γενικός Διευθυντής της κρατικής τηλεόρασης ήταν υπεύθυνος του αθλητικού προγράμματος το 2008

    Σίγουρα θα χρειαστεί κόπο, ιδρώτα και χρόνο για να αποβαρδινογιαννιστεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο Παναθηναϊκός ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση