GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα ζεσταίνονται με… τηλεθέρμανση

Την επιτάχυνση των ενεργειών για την υλοποίηση των υποδομών τηλεθέρμανσης για την πόλη του Αλιβερίου αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Κύμη...

Την επιτάχυνση των ενεργειών για την υλοποίηση των υποδομών τηλεθέρμανσης για την πόλη του Αλιβερίου αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Κύμης – Αλιβερίου, κατά τη συνεδρίαση του στις 20 Δεκεμβρίου.
Το έργο της τηλεθέρμανσης θα ανακτά την απορριπτόμενη θερμότητα  από τον ατμοηλεκτρικό σταθμό ΑΗΣ Αλιβερίου της ΔΕΗ. Η ενέργεια θέρμανσης  θα μεταφέρεται προς κατανάλωση υπό μορφή ζεστού νερού μέσω μονωμένων σωλήνων από την μονάδα της τηλεθέρμανσης στα λεβητοστάσια των κτιρίων.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Θωμάς κατά την εισήγηση του τόνισε ότι: «Με την υλοποίηση του έργου, θα καλυφθούν οι ανάγκες θέρμανσης των κατοίκων της περιοχής Αλιβερίου με τρόπο οικονομικό, φιλικό προς το περιβάλλον και ωφέλιμο για την εθνική και τοπική οικονομία.
Αυτή η θερμότητα θα μεταφέρεται με δίκτυο διανομής που θα κατασκευαστεί,  επιτυγχάνοντας μείωση του κόστους θέρμανσης ανά κάτοικο έως και  50%, σε σχέση με την θέρμανση με πετρέλαιο.»
Πηγή: egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση