GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΚΕ για διαθεσιμότητα: Όταν οι θεσμοί δεν τους διευκολύνουν, τούς παρακάμπτουν

«Η πράξη νομοθετικού περιεχομένου που, μεταξύ άλλων,ρυθμίζει θέματα σχετικά με τη διαθεσιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων, στοχεύεισ...



«Η πράξη νομοθετικού περιεχομένου που, μεταξύ άλλων,ρυθμίζει θέματα σχετικά με τη διαθεσιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων, στοχεύειστην παράκαμψη εμποδίων από τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων ιδιαίτερα στο χώρο των ΟΤΑ και τις δυσκολίες των «αιρετών» να συμπράξουν ανοικτά στιςαπολύσεις» επισημαίνει το ΚΚΕ με σχόλιό του.

Επίσης, αναφέρει ότι «για μιαακόμη φορά η κυβέρνηση με τη σύμπραξη του Προέδρου της Δημοκρατίας προχώρησεστην έκδοση πράξης νομοθετικού περιεχομένου, παρακάμπτοντας ακόμη μια φορά τηΒουλή».
«Η δικτατορία του κεφαλαίου αποκαλύπτεται και πάλι. Όταν οιθεσμοί τους, δεν τους διευκολύνουν ή τους εμποδίζουν να προχωρήσουν με τηνάνεση που θα ήθελαν, δεν έχουν τον παραμικρό δισταγμό να τους παρακάμψουν. Αυτόδείχνει και τον πραγματικό, ταξικό χαρακτήρα όλων αυτών των θεσμών» τονίζει στησυνέχεια το ΚΚΕ προσθέτοντας ότι «η έκβαση της αναμέτρησης θα κριθεί από τηνικανότητα και την αποφασιστικότητα του οργανωμένου κινήματος της εργατικήςτάξης και των συμμάχων της».
Πηγή: epikaira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση