GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση Αβραμόπουλου στον Ερντογάν

Η απάντηση Αβραμόπουλου στον Ερντογάν Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Πρωθυπουργού της Τουρκίας Ταγίπ  Ερντογάν για την Ελλάδα. O Υπουργ...

Η απάντηση Αβραμόπουλου στον Ερντογάν

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Πρωθυπουργού της Τουρκίας Ταγίπ  Ερντογάν για την Ελλάδα. O Υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Χαιρέκακες δηλώσεις, που αναπαράγουν ψευδή στερεότυπα και ανακριβή στοιχεία, δεν ταιριάζουν σε ηγέτες και μάλιστα γειτόνων, που λένε ότι επιθυμούν την οικοδόμηση σχέσεων φιλίας και εμπιστοσύνης.
Οι οικονομικές κρίσεις είναι σαν τις πανδημίες, δεν γνωρίζουν σύνορα και δεν ξέρεις πότε θα σου χτυπήσουν την πόρτα. Για αυτό απαιτούνται μετρημένα λόγια.
Όσο για τα περί πώλησης νησιών, φοβούμαι ότι όσοι συμβουλεύουν τον κ. Ερντογάν δεν γνωρίζουν, ή μάλλον κατασκευάζουν πληροφορίες. Κανένα ελληνικό νησί δεν πωλείται, γιατί οι αξίες ενός έθνους δεν έχουν ποτέ τιμή. Και τα ιστορικά έθνη, όπως η Ελλάδα, πάντα βρίσκουν το δρόμο τους. Αυτό καλά θα κάνει να μην το ξεχνά κανείς».
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση