GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρωσία:Απαγόρευσαν την υιοθεσία στους Αμερικανούς...

Το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, η άνω βουλή της Ρωσίας, ενέκρινε νομοσχέδιο που απαγορεύει στους Αμερικανούς να υιοθετούν παιδιά από τη Ρωσ...

Το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, η άνω βουλή της Ρωσίας, ενέκρινε νομοσχέδιο που απαγορεύει στους Αμερικανούς να υιοθετούν παιδιά από τη Ρωσία σε αντίποινα για την λεγόμενη «λίστα Μαγκνίτσκι» των ΗΠΑ, με την οποία επιβάλλονται κυρώσεις σε Ρώσους που κατηγορούνται για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Το νομοσχέδιο, το οποίο ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έχει αφήσει να εννοηθεί ότι θα επικυρώσει, θέτει επίσης εκτός νόμου ορισμένες μη κυβερνητικές οργανώσεις που χρηματοδοτούνται από τις ΗΠΑ και επιβάλλει απαγορεύσεις στην έκδοση βίζας και πάγωμα περιουσιακών στοιχείων στους Αμερικανούς που κατηγορούνται ότι παραβιάζουν τα δικαιώματα Ρώσων στο εξωτερικό.
Το νομοσχέδιο αυτό - το οποίο είχε υιοθετηθεί από την Δούμα (κάτω βουλή του ρωσικού κοινοβουλίου) την περασμένη εβδομάδα και έχει στόχο να δώσει μια απάντηση στον «νόμο Μαγκνίτσκι» που υιοθετήθηκε στις ΗΠΑ για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ρωσία - εγκρίθηκε στην άνω βουλή με συνολικά 143 ψήφους.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση