GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκτακτο δελτίο καιρού...

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε έκακτο δελτίο καιρού, αφού από απόψε η θερμοκρασία πέφτει και οι ισχυρές βροχοπτώσεις θα κάνουν τ...

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε έκακτο δελτίο καιρού, αφού από απόψε η θερμοκρασία πέφτει και οι ισχυρές βροχοπτώσεις θα κάνουν την εμφανισή τους σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.
Διαβάστε αναλυτικά:
" Κακοκαιρία προβλέπεται σήμερα το βράδυ στα δυτικά που αύριο, Σάββατο 29 - 12 - 12, θα επεκταθεί σε όλη σχεδόν τη χώρα με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές, τις καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές και τα χιόνια σε όλα τα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας.
Bαθμιαία στη βορειανατολική χώρα θα επικρατήσουν θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι  8 και 9 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση από Βορρά προς Νότο.
Την Κυριακή 30 - 12 - 12, τα έντονα καιρικά φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν στη κεντρική και νότια χώρα και το Αιγαίο και από το βράδυ θα εξασθενήσουν".
Πηγή: emy.gr

1 σχόλιο

  1. Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων ΝΕΤ 28/12/2012. Θλιβερό και συνάμα γελοίο θέαμα. Ανάμικτα αισθήματα, οργή, θλίψη, ευφορία. Όλα αναδύονταν από τη θέα της παρουσιάστριας που αμήχανη από το γεγονός της αλλοίωσης της λίστας και μη θέλοντας να πει τη λέξη κατέφυγε στον όρο "διαφοροποίηση" σε πολλά σημεία εκφοράς του λόγου της. Φίλοι μου βαπτίσθηκε ήδη στην κολυμπήθρα της λαϊκής χλεύης η εν λόγω κυρία. Το ονομά της "κυρία διαφοροποίηση"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση