GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Ελληνικό αλλάζει: Πώς θα διαμορφωθεί ο χώρος του παλιού αεροδρομίου...

Πολύ πράσινο, με χώρους για περίπατο, αθλητικές εγκαταστάσεις, πρότυπες βιοκλιματικές κατοικίες και εμπορικά καταστήματα περιλαμβάνονται ...


tatoi expo38 300x151 Το Ελληνικό αλλάζει: Πώς θα διαμορφωθεί ο χώρος του παλιού αεροδρομίουΠολύ πράσινο, με χώρους για περίπατο, αθλητικές εγκαταστάσεις, πρότυπες βιοκλιματικές κατοικίες και εμπορικά καταστήματα περιλαμβάνονται στην τελική μελέτη της «Ελληνικο ΑΕ». Σύμφωνα με τη Real News το σχέδιο, που φιλοξενεί κατ’ αποκλειστικότητα η εφημερίδα, θα παρουσιάζεται στους υποψήφιους επενδυτές.
Όπως προβλέπεται, τα 2/3 της έκτασης θα καλυφθούν απο πράσινο ενώ ο υπόλοιπος χώρος θα δοθεί για κτιριακές εγκαταστάσεις.
2.000 στρέμματα θα γεμίσουν με μεσογειακά φυτά (ελιές, πεύκα, δεντρολίβανα, λεβάντες κα). Μονοπάτια θα ξεκινούν από τον Αγιο Κοσμά και θα καταλήγουν μέχρι τη Λ. Βουλιαγμένης ενω η παραλιακή σε εκείνο το σημείο θα μετατραπεί σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις θα λειτουργούν με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, δηλαδή με φωτοβολταϊκά και γεωθερμία.
Η υλοποίηση του σχεδίου θα σημάνει τη δημιουργία ενός πρότυπου προαστίου στην Αττική, οπου θα μπορούν να κατοικούν 35.000 άτομα και να δουλεύουν άλλα 20.000.

1 σχόλιο

  1. ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ.
    ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗΣ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
    ΕΓΙΝΕ ΣΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ.ΕΡΓΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση