GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολιτική σύγκρουση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για την επέτειο Γρηγορόπουλου

Αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και νεολαίας Συνασπισμού, προκάλεσε ανακοίνωση της δεύτερης με αφορμή την επέτειο των τεσσάρων χρόνων, από ...


Αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και νεολαίας Συνασπισμού, προκάλεσε ανακοίνωση της δεύτερης με αφορμή την επέτειο των τεσσάρων χρόνων, από τη μέρα που ο 15χρονος μαθητής, Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, έπεσε νεκρός στα Εξάρχεια, από τη σφαίρα ειδικού φρουρού της ΕΛΑΣ.
«Προκλητική» χαρακτηρίζει τη σχετική ανακοίνωση της νεολαίας του Συνασπισμού, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Σημειώνεται ότι η «επίμαχη» ανακοίνωση της νεολαίας του Συνασπισμού, που είχε εκδοθεί νωρίτερα με τίτλο «ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΕΡΕΣ», ανέφερε: «Το ξέσπασμα της κοινωνίας με πρωταγωνιστή τη μαθητιώσσα νεολαία, ήταν η οργισμένη απάντηση μιας ολόκληρης γενιάς στο σύστημα της εκμετάλλευσης και της βίας. Η εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008 ήταν ο αγώνας για ελπίδα και δικαίωμα στη ζωή.
Σήμερα, που η τρικομματική συγκυβέρνηση Σαμαρά εντείνει την επίθεση στα δικαιώματα του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας, που οι ελαστικές σχέσεις απασχόλησης συνιστούν πλέον καθεστώς και η ανεργία καλπάζει, ο αγώνας για ελπίδα και κοινωνική χειραφέτηση αποτελούν πλέον μονόδρομο.
Δεν περιμένουμε πλέον κάποια αφορμή. Η ξοφλημένη μνημονιακή συγκυβέρνηση, πρέπει να ανατραπεί εδώ και τώρα. Όλοι και όλες στις διαδηλώσεις 11.00 και 17.00 στην Αθήνα στα Προπύλαια, και στις συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα. Να τους κάνουμε παρελθόν!».
Απάντηση, με δική του ανακοίνωση έδωσε το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, όπου σημειώνει: «Η πέμπτη φάλαγγα του ΣΥΡΙΖΑ, με εμπροσθοφυλακή τη νεολαία του, ξεσκεπάζεται.
Βγάζουν τις μάσκες, φορούν τις κουκούλες και εξοπλίζονται με μολότοφ, με σκοπό να κάψουν για μία ακόμη φορά την Αθήνα και να λεηλατήσουν τις περιουσίες των πολιτών.
Άλλωστε, οι βουλευτές της κοινής πια συνισταμένης, έχουν φροντίσει ήδη, ως άλλοι δοσίλογοι κουκουλοφόροι της κατοχής, να στοχοποιήσουν αστυνομικούς και τις οικογένειές τους, δίνοντάς τους βορά στις ορέξεις εγκληματικών στοιχείων, αναρτώντας φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο.
Να είναι σίγουροι, οι κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η κυβέρνηση και οι Έλληνες πολίτες δεν πρόκειται να επιτρέψουν στα «άκρα» να πετύχουν το σκοπό τους. Δε θα αφήσουν να υπάρξει καμία νέα MARFIN. Καμία κουκούλα δεν πρόκειται πλέον να τους κρύψει».
Άμεση η ανταπάντηση του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία σημείωσε πως «στα εμφυλιοπολεμικά, μισαλλόδοξα και τρομοκρατικά κηρύγματα της ΝΔ, απαξιούμε να απαντήσουμε. Τους παραδίδουμε στη χλεύη του ελληνικού λαού» αναφέρει η ολιγόλογη ανακοίνωση του κόμματος.
Πηγή: protothema.gr

2 σχόλια

  1. ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ = ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ !!!
    ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ,ΑΠΟΦΕΥΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ , ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΑΞΕΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙ "ΝΟΜΟΥΣ" ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΜΕΓΆΛΗ ΠΡΟΔΟΣΊΑ ΌΛΩΝ ΞΕΝΏΝ ΚΑΙ ΕΛΛΉΝΩΝ ΝΕΝΕΚΟΝ...

    Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΜΑΧΗΜΟΣ; ΤΙ ΚΆΝΕΙ; ΓΙΑΤΊ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ; ..ΜΗΠΩΣ ΕΊΝΑΙ ΝΕΝΕΚΟΙ;

    Αφού η Ελλάδα είναι «μαύρη τρύπα», και κατοικείται από τεμπέληδες, ανίκανους, κλέφτες και απατεώνες, γιατί δεν την αφήνουν να τιναχτεί στον αέρα;


    Γιατί επιμένουν στη διάσωσή μας με τον τρόπο που το κάνουν;

    Αυτοί... ξέρουν

    Από που θα πάρουν τα λεφτά που μας δίνουν μόνο και μόνο για να ξεπληρώνουμε παλιά δάνεια και να συντηρούνται οι συμβάσεις και τα μνημόνια;

    πως;Σύμφωνα, λοιπόν με την έκθεση της Deutsche Bank τα υποθαλάσσια κοιτάσματα φυσικού αέριου νοτίως της Κρήτης αποτιμώνται στα 427 δισ. ευρώ και μιλά για καθαρό όφελος για το δημόσιο της τάξης των 214 δισ. ευρώ -ή 107% του σημερινού Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος.


    Με δεδομένο ότι ως γενικός κανόνας το 25% εξ αυτών προορίζεται για το κόστος εξόρυξης και διάθεσης και άλλο 25% είναι το περιθώριο κέρδους των εταιρειών που θα αναλάβουν τις δραστηριότητες αυτές, υπολογίζει πως το 50% ήτοι περί τα 214 δισ. ευρώ αποτελούν το καθαρό όφελος για τα δημόσια ταμεία.

    Το ποσό αυτό αντιστοιχεί στο 107% του ΑΕΠ και αναμένεται να αρχίσει να εισρέει κοντά στην χρονική στιγμή που έχει τεθεί ο στόχος για την μείωση του χρέους ως ποσοστό επί του ΑΕΠ προς τα επίπεδα του 120%, δηλαδή περί το 2020. Και αυτό διότι όπως επισημαίνει η έκθεση, συνήθως χρειάζονται 8 με 10 έτη για να αρχίσει η εμπορική εκμετάλλευση να παράγει χρηματοροές.

    Με απλά λόγια, κανείς δεν δανείζει τζάμπα... ΞΥΠΝΆΤΕ ΗΛΊΘΙΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ-ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ-ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟ-ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΧΩΜΕ ΒΡΑΚΙ ΝΑ ΒΑΛΩΜΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση