GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περιμένουν εξηγήσεις από Αηδόνη

Περιμένουν εξηγήσεις από Αηδόνη Για τον Χρήστο Αηδόνη ερωτήθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, καθώς στην Ι...

Περιμένουν εξηγήσεις από Αηδόνη
Για τον Χρήστο Αηδόνη ερωτήθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, καθώς στην Ιπποκράτους επικρατεί προβληματισμός μετά την παρουσία του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην συγκέντρωση του Ανδρέα Λοβέρδου στην Καλαμάτα.
Ο κ. Βενιζέλος χωρίς να χρησιμοποιήσει το όνομα του βουλευτή ή του Ανδρέα Λοβέρδου είπε ότι "κάποιοι προσπαθούν να βρεθούν στο επίκεντρο για επικοινωνιακά και μόνο λόγους". "Κάνουν λάθος", τόνισε, "το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται να ασχοληθεί με το θεσμικό του ρόλο και μονό αυτό".
Σύμφωνα με τη ΝΕΤ, Ο κ. Αηδόνης, από την πλευρά του, όταν ρωτήθηκε για το τι εκπροσωπούσε στην εκδήλωση, είπε ότι "δεν απαντώ σε γελοία ερωτήματα". Η Ιπποκράτους πάντως περιμένει κάποιες εξηγήσεις από τον κ. Αηδόνη σε αυτή τη φάση.
Κόμματα: ΠΑΣΟΚ
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση