GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύσκεψη με τους βουλευτές του Ηρακλείου

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15-12-2012 η προγραμματισμένη σύσκεψη του Εμπορικού Συλλόγου με τους βουλευτές του Ν. Ηρακλείου με θέ...



Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15-12-2012 η προγραμματισμένη σύσκεψη του Εμπορικού Συλλόγου με τους βουλευτές του Ν. Ηρακλείου με θέμα :
« Αντιμετώπιση του υπό ψήφιση αγορανομικού κώδικα που αφορά την λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων όλες τις Κυριακές του έτους».
Ο Πρόεδρος μετέφερε τις θέσεις του συλλόγου, με τις οποίες εκφράζεται η έντονη διαμαρτυρία για την προωθούμενη από το Υπουργείο Ανάπτυξης ψήφιση του άρθρου 6, του Αγορανομικού κώδικα, που δίνει το δικαίωμα για άνοιγμα των εμπορικών επιχειρήσεων όλες τις Κυριακές του έτους.
Ο βουλευτής κ. Κεγκέρογλου καθώς και οι βουλευτές κ.κ. Κριτσωτάκης, Διακάκη, Μιχελογιαννάκης, και Μαριάς, δια των εκπροσώπων τους εξέφρασαν την πλήρη υποστήριξη και συμπαράστασή τους στις θέσεις του συλλόγου.
Οι βουλευτές της ΝΔ, επίσης δια των εκπροσώπων τους, δεσμεύτηκαν να μεταφέρουν τα αιτήματα του συλλόγου.
Στην συνάντηση παραβρέθηκε και η εκπρόσωπος του ΔΣ της ΕΣΕΕ κ. Αποστολάκη, η οποία μετέφερε την αντίθεση και τις θέσεις της ΕΣΕΕ, καθώς και το αίτημά για απόσυρση του άρθρου 6, του υπό ψήφιση νομοσχεδίου.Πηγή: flashnews.gr

1 σχόλιο

  1. Με το νέο φορολογικό- και τις μεγάλες παρακρατήσεις σε μισθούς και συντάξεις, από τη κατάργηση του αφορολόγητου στα παιδιά, η ΝΔ θα κινδυνεύσει να πέσει κάτω από τη Χρυσή Αυγή και τον Καμμένο !

    Πόσοι θα εκλεγούν βουλευτές από τους 125 ; Το 1/3 ; Ας ψηφιστεί το φορολογικό με τη κατάργηση του αφορολογήτου για παιδιά, με τη κατάργηση των επιδομάτων και των φοροαπαλλαγών, και να δούμε πόσοι μισθωτοί και συνταξιούχοι, από Γενάρη, θα μείνουν στη Νέα Δημοκρατία!

    Κομμένα και τα δώρα Πάσχα και αδείας, σε λίγο η ΝΔ θα μοιάζει με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ που εξαφανίζονται σιγά- σιγά ( οι ψηφοφόροι τους φεύγουν στο Σύριζα, Χρυσή Αυγή και ΑΝεξάρτητους Έλληνες ) και θα γίνουν ΛΑΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση