GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μόντι: Δεν θα θέσω υποψηφιότητα

Μόντι: Δεν θα θέσω υποψηφιότητα Δεν θα είναι υποψήφιος, μα δήλωσε πρόθυμος να στηρίξει μετεκλογικά όποιον προτίθεται να προχωρήσει σε μ...

Μόντι: Δεν θα θέσω υποψηφιότητα

Δεν θα είναι υποψήφιος, μα δήλωσε πρόθυμος να στηρίξει μετεκλογικά όποιον προτίθεται να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις. Ο Μάριο Μόντι, στην πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, ξεκαθάρισε τις προθέσεις του για την επόμενη μέρα στην Ιταλία.
Ο παραιτηθείς τεχνοκράτης πρωθυπουργός επιβεβαίωσε πως δεν έχει την πρόθεση να θέσει υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές της 24ης-25ης Φεβρουαρίου.
«Δεν θέτω υποψηφιότητα, αλλά μετά τις εκλογές θα μπορούσα να αξιολογήσω την δυνατότητα να αναλάβω πρωθυπουργός, με τους δικους μου όρους», εξήγησε ο Μάριο Μόντι.
Ωστόσο, η δεδηλωμένη θέση του Μόντι, σύμφωνα με τους παρατηρητές, έρχεται σε σύγκρουση με την θέση του προέδρου της Δημοκρατίας, Τζόρτζιο Ναπολιτάνο ο οποίος έχει καταστήσει σαφές ότι θα δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον εκπρόσωπο της πολιτικής δύναμης που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους.




Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση