GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηράκλειο: Με επιτυχία η επιστροφή των χελωνών στο φυσικό τους περιβάλλον!...

Ημέρα Τρίτη και απο νωρίς το πρωί το προσωπικό του Ενυδρείου «Cretaquarium» στο Ηράκλειο, άρχισε να ετοιμάζει δύο χελώνες καρέττα ...


Ημέρα Τρίτη και απο νωρίς το πρωί το προσωπικό του Ενυδρείου «Cretaquarium» στο Ηράκλειο, άρχισε να ετοιμάζει δύο χελώνες καρέττα καρέττα για τη μεγάλη επιστροφή στο φυσικό τους χώρο.
Λίγο πριν τις 12:00 μαθητές και επισκέπτες μαζεύτηκαν στην παραλία και ενημερώθηκαν για το ιστορικό των χελωνών.
Το υπηρεσιακό όχημα του ενυδρείου κατέφθασε και οι ενυδρειολόγοι άφησαν στην άμμο την πρώτη χελώνα, ονόματι Αγνή. Λίγο διστακτική αρχικά έκανε τα πρώτα της βήματα και σιγά σιγά κατευθύνθηκε προς τη θάλασσα. Στην αίσθηση του νερού επιτάχυνε και τελικά κολύμπησε γρήγορα για να επιστρέψει στο «σπίτι» της.
Ακολούθησε η μικρότερη σε μέγεθος χελώνα, η Ξανθή, η οποία πιο βιαστική και ανυπόμονη έτρεξε προς τη θάλασσα και σύντομα άκουσε τα χειροκροτήματα του κόσμου.
Η επιστροφή των δύο χελωνών καρέττα καρέττα στέφθηκε με επιτυχία, και όπως αναφέρει με ανακοίνωση το Ενυδρείο «ευχόμαστε όλοι μας να παραμείνουν στο θαλάσσιο χώρο και να μην συναντήσουν ποτέ ξανά κανένα κίνδυνο».
Πηγή: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση