GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σιαρλή:Διαψεύδει το"κούρεμα" της Κύπρου

Σιαρλή:Διαψεύδει το"κούρεμα" της Κύπρου Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε το «κούρεμα» του χρέους της Κύπρου, ο Υπουργός Οικον...

Σιαρλή:Διαψεύδει το"κούρεμα" της Κύπρου

Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε το «κούρεμα» του χρέους της Κύπρου, ο Υπουργός Οικονομικών, Βάσος Σιαρλή, σχολιάζοντας το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Süddeutsche Zeitung, στο οποίο αναφέρεται ότι «το ΔΝΤ αρνείται να συμμετάσχει σε ένα πακέτο στήριξης της Κύπρου ως έχει σήμερα και ότι πιέζει τους Ευρωπαίους για απομείωση του Κυπριακού χρέους».
«Πρόκειται για έναν ισχυρισμό. Και στο παρελθόν έχουμε ακούσει παρόμοιους ισχυρισμούς. Και δεν νομίζω ότι είναι ορθό κάθε φορά που κάποιος προβάλει τέτοιους ισχυρισμούς να εγείρουμε θέμα. Για μένα δεν υπάρχει καν θέμα προς συζήτηση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σιαρλή.
Ερωτηθείς μέχρι πότε το κυπριακό κράτος θα είχε την οικονομική δυνατότητα να ανταποκρίνεται στις χρηματοδοτικές του υποχρεώσεις, μετά και την άντληση 238 εκατ. ευρώ από τα ταμεία συντάξεων ημικρατικών οργανισμών, διαβεβαίωσε ότι «υπάρχει η κατάλληλη ρευστότητα του κράτους. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι οι ανάγκες του κράτους σε ρευστό είναι καλυμμένες και για το Δεκέμβριο και για τον Ιανουάριο και για τον Φεβρουάριο».





Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση