GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρωτούν για τις οφειλές της Γερμανίας

Ρωτούν για τις οφειλές της Γερμανίας Ερώτηση για τις οφειλές της Γερμανίας προς το Ελληνικό Δημόσιο κατέθεσαν προς τον υπουργό Οικονομικ...

Ρωτούν για τις οφειλές της Γερμανίας
Ερώτηση για τις οφειλές της Γερμανίας προς το Ελληνικό Δημόσιο κατέθεσαν προς τον υπουργό Οικονομικών έξι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ.
"Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ.Σταϊκούρα , συγκροτήθηκε στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (Γ.Λ.Κ.) ομάδα Εργασίας με σκοπό, κατόπιν της συστηματικής μελέτης των αρχείων που αφορούν τις υποχρεώσεις τις Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας προς το Ελληνικό Δημόσιο όσον αφορά στις πολεμικές επανορθώσεις του Β Παγκοσμίου Πολέμου, να αποτυπώσει το ακριβές ποσό των οφειλών αυτών και την παράδοση του σχετικού πορίσματός της μέχρι το τέλος του χρόνου", σημειώνεται στην ερώτηση.

"Θα παραδοθεί το πόρισμα της επιτροπής μέχρι το τέλος του χρόνου; Αν όχι που οφείλεται η καθυστέρηση και πότε ορίζεται την νέα ημερομηνία παράδοσης του πορίσματος;", ¨ρωτούν οι βουλευτές.
Οι βουλευτές που υπογράφουν την ερώτηση είναι οι:Δημήτρης Αναγνωστάκης, Μαρία Γιαννακάκη,
Γιώργος Κυρίτσης,Βασίλης Οικονόμου, Νίκος Τσούκαλης και Γρηγόρης Ψαριανός.




Κόμματα: ΔΗΜΑΡ
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση