GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Τα παιδιά υπερέβαλαν εαυτούς»...

Η άμυνα και ο κόσμος έδωσαν την νίκη στον Παναθηναϊκό επί της Ζαλγκίρις, σύμφωνα με τον Αργύρη Πεδουλάκη, προπονητή των «πρασίνων». «Σήμ...

Η άμυνα και ο κόσμος έδωσαν την νίκη στον Παναθηναϊκό επί της Ζαλγκίρις, σύμφωνα με τον Αργύρη Πεδουλάκη, προπονητή των «πρασίνων».
«Σήμερα φάνηκε η απουσία των δημιουργών μας, Σχορτσανίτη και Διαμαντίδη», σχολίασε ο Πεδουλάκης για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο μέρος . «Αναγκαστήκαμε να παίξουμε με ένα γκαρντ. Δεν διασπάσαμε σωστά την άμυνα της Ζαλγκίρις». «Τα παιδιά υπερέβαλαν εαυτούς στο αμυντικό κομμάτι», τόνισε ο κόουτς του «εξάστερου» για το πώς έφτασε ο Παναθηναϊκός στην νίκη.
«Χαμηλώσαμε το σκορ και έτσι νικήσαμε το παιχνίδι». «Θεωρώ σημαντικό σημείο την παρουσία του κόσμου, έδωσε ενέργεια, ήταν πολύ ζεστός», επισήμανε ο Πεδουλάκης. «Έδειξε ότι η ομάδα χωρίς τον ηγέτη της σκεφτόταν παραπάνω από όσο πρέπει».
Για την κατάσταση του Διαμαντίδη, ο 48χρόνος κόουτς εξήγησε πως: «Θα βγάλει μαγνητική ο Διαμαντίδης τώρα και λογικά θα έχουμε εικόνα αύριο (σ.σ. Σάββατο 29/12)».
Σε ερώτηση τι κρατάει εκτός από την νίκη από το αποψινό ματς, ο Πεδουλάκης απάντησε ότι: «Κρατάμε ότι κάποια παιδιά μπήκαν πιο μπροστά. Κατάλαβαν την σημασία της απουσίας του δημιουργού μας Δημήτρη Διαμαντίδη. Και βγήκαν παιδιά μπροστά στην άμυνα και επίθεση. Όπως οι Μπράμος, Λάσμε και Τσαρτσαρής, ο Κώστας στον αμυντικό τομέα. Ο Καπόνο ηρέμησε την ομάδα στο επιθετικό κομμάτι».
Για τις νίκες, που πέτυχαν οι «πράσινοι» απέναντι σε ομάδες με υψηλότερα μπάτζετ, ο προπονητής του Παναθηναϊκού σχολίασε ότι: «Ο Παναθηναϊκός έχει τεχνογνωσία. Ξεκίνησε από το μηδέν, εάν εξαιρέσουμε Διαμαντίδη, Τσαρτσαρή. Εμείς είναι η αλήθεια ότι δεν έχουμε την ποιότητα παρελθόντος στο επιθετικό κομμάτι, αλλά σε άμυνα, ριμπάουντ και ασίστ έχουμε πολύ καλά νούμερα. Φέτος έτυχαν πολλά σε κρίσιμες στιγμές, αλλά τα παιδιά αντεπεξήλθαν. Η επίθεση μας είναι θέμα ημέρας».« Όταν σου λείπουν οι δύο δημιουργοί, ο Διαμαντίδης και ο Σχορτσανίτης, είναι σαν να σου… κόβονται τα δύο χέρια», είπε χαρακτηριστικά ο Πεδουλάκης για την απουσία των δύο παικτών του.
ΠΗΓΗ:pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση