GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διέκοψαν τις κινητοποιήσεις

Διέκοψαν τις κινητοποιήσεις Προσωρινή διακοπή των κινητοποιήσεων προκειμένου να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους, ενόψει ενδεχόμενης νέας...

Διέκοψαν τις κινητοποιήσεις

Προσωρινή διακοπή των κινητοποιήσεων προκειμένου να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους, ενόψει ενδεχόμενης νέας σύγκρουσης με την κυβέρνηση, στην περίπτωση που γίνουν απολύσεις το 2013, αποφάσισε το μεσημέρι η Ε.Ε. της ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Όπως σημειώθηκε από τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, για τις επόμενες ημέρες οι σύλλογοι-μέλη της Ομοσπονδίας καλούνται να οργανώσουν συλλογικές διαδικασίες συζήτησης για την επόμενη ημέρα του αγώνα. Συγχρόνως, οι εργαζόμενοι καλούνται να εκτιμήσουν και να αξιολογήσουν τη δράση τους. «Να αποτιμήσουμε κριτικά τα λάθη και τις αδυναμίες όλων», όπως τόνισε και ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Θ. Μπαλασόπουλος.
Εν τω μεταξύ, πληθαίνουν ημέρα με την ημέρα οι προσφυγές για προσωρινή διακοπή της διαθεσιμότητας από εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Μετά την Ξάνθη (όπου το Πρωτοδικείο δικαίωσε 13 ΙΔΑΧ του δήμου Ξάνθης), την Κοζάνη (το Πρωτοδικείο δικαίωσε 17 ΙΔΑΧ του Δήμου), την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών (που δικαιώνει 6 ΙΔΑΧ του ΓΕΣ) και την Πάτρα (όπου το Πρωτοδικείο δικαίωσε 35 ΙΔΑΧ), σειρά έχουν νέες προσφυγές.
Αύριο εκδικάζεται η προσφυγή εργαζομένων στους δήμους Αθηναίων και Σπάτων-Αρτέμιδος (που αφορά 40 άτομα), ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδικασθεί η προσφυγή 19 εργαζομένων από το δήμο Ν. Ιωνίας. Επίσης, προσφυγές γίνονται από εργαζόμενους σε Άρτα, Βόλο και Ιωάννινα, ενώ καθημερινά αυξάνει ο αριθμός όσων εργαζομένων προσφεύγουν.
Πηγη: enikos.gr

1 σχόλιο

  1. Ο Βρούτσης ανακοίνωσε κάτι που ψάχναμε χρόνια _______________

    Επιτέλους μάθαμε τον ακριβή αριθμό των συνταξιούχων!!!

    Έπρεπε να φτάσει 2012 και η Ελλάδα να κινδυνέψει να χρεοκοπήσει για να μπει μία τάξη με εντολές των ξένων "τοκογλύφων, δυναστών κλπ". Αν είναι έτσι οι δυνάστες κρίμα που δεν τους είχαμε δοκιμάσει πιο μπροστά...

    Τον ακριβή αριθμό όλων των συνταξιούχων καθώς και των ποσών που καταβάλλουν κάθε μήνα στους ασφαλισμένους οι φορείς κοινωνικής Ασφάλισης ανακοίνωσε σήμερα ο Γιάννης Βρούτσης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Η.ΔΙ.Κ.Α. (Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης).

    Με τον τρόπο αυτό για πρώτη φορά υπάρχει πλήρης και σαφής εικόνα για το πλήθος των συνταξιούχων σε επίπεδο επικράτειας, ενώ από τις διασταυρώσεις που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες αποκτάται για πρώτη φορά εμπεριστατωμένη εικόνα για το σύνολο των συντάξεων που λαμβάνει ο κάθε δικαιούχος και ικανότητα αποτελεσματικού ελέγχου των διπλοσυνταξιούχων.

    Όπως δήλωσε ο υπουργός:
    "Μέσα σε ένα μήνα συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά με απόλυτη ακρίβεια σε ψηφιακή μορφή τα στοιχεία των 4.328.548 συντάξεων που αντιστοιχούν σε καταβολές 2.347.173.168 ευρώ το μήνα.
    Τα στοιχεία αυτά αφορούν 2.952.082 εκατομμύρια δικαιούχους (συνταξιούχους) και συγκεντρώθηκαν από 91 διαφορετικά ταμεία και τομείς κύριας και επικουρικής σύνταξης"


    ΥΓ: Έπρεπε η Ελλάδα να φτάσει στο χείλος του γκρεμού για να γίνει το αυτονόητο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση