GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος κατά Χρυσής Αυγής και ΣΥΡΙΖΑ

Μηνύματα προς πολλές κατευθύνσεις αποστέλλει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, που μέσω Twitter εστιάζει και πάλι στις θέσ...


Μηνύματα προς πολλές κατευθύνσεις αποστέλλει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, που μέσω Twitter εστιάζει και πάλι στις θέσεις του ίδιου και του κόμματος για τη Χρυσή Αυγή, καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάσει και να τεκμηριώσει τη δικιά του λύση για την κρίση και τέλος αναφέρεται στο μέλλον του ΠΑΣΟΚ ενόψει του συνεδρίου του κόμματος το Φεβρουάριο.
Για τη Χρυσή Αυγή ο κύριος Βενιζέλος γράφει: «Οινεοναζιστές και οι φασίστες της Χρυσής Αυγής εκμεταλλεύονται τα κενά του κράτους και πουλούν προστασία στους πολίτες».
«Εμείς δεν είπαμε ότι πρέπει να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή αλλά ότι πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος και να αποδοθούν ευθύνες».
«Όποιος θεωρεί ότι η ΧΑ είναι ένα φυσιολογικό φαινόμενο με δεδομένη την κρίση κάνει μεγάλο ιστορικό λάθος».
Για τον ΣΥΡΙΖΑ:
«Κορυφαία δύναμη συντήρησης υπό το πρόσχημα του προοδευτικού, αριστερού, ριζοσπαστικού λόγου είναι ο ΣΥΡΙΖΑ».
Ενώ για το ΠΑΣΟΚ τονίζει πως καίτοι λαβωμένο έπρεπε να συμβάλει ώστε να έχει η χώρα κυβέρνηση. «Αν δεν το κάναμε πού θα βρισκόμασταν σήμερα; Αναλάβαμε και πάλι το κόστος. Είναι ώρα να βλέπει κανείς τον προσωπικό του ρόλο; Να κάνει ο καθένας επιλογή διαφύλαξης του πολιτικού του κεφαλαίου; Όχι βέβαια! Η χώρα θα αλλάξει. Το ΠΑΣΟΚ που κατέβηκε μαζί με τη χώρα θα ανεβεί και πάλι μαζί με τη χώρα».
Και καταλήγει: «Τον Φεβρουάριο το ΠΑΣΟΚ στο συνέδριό του πρέπει να θέσει τα θεμέλια ενός σύγχρονου, κανονικού κόμματος. Έτσι θα φέρουμε κοντά νέες δυνάμεις».
Πηγή: protothema.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση