GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπίτι ιδανικό για αναρρίχηση

Εξωτερικά μοιάζει σαν όλα τα σπίτια της γειτονιάς, όταν όμως περάσει κανείς το κατώφλι βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα περίεργο θέαμα… Ο ...

Εξωτερικά μοιάζει σαν όλα τα σπίτια της γειτονιάς, όταν όμως περάσει κανείς το κατώφλι βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα περίεργο θέαμα…
Ο κατασκευαστής του σπιτιού στη Βρετανία θέλησε να προσφέρει στους τυχερούς ενοίκους τη δυνατότητα να αθληθούν χωρίς να χρειάζεται να πάνε στο γυμναστήριο της γειτονιάς τους αντικαθιστώντας έναν εσωτερικό τοίχο με ειδικό τοίχο για αναρρίχηση.
Βέβαια αν οι ένοικοι δεν είναι σε φόρμα έχουν την εναλλακτική να ανεβούν στους πάνω ορόφους του σπιτιού χρησιμοποιώντας τη σκάλα.
Η κατασκευή του σπιτιού κόστισε 12.000 στερλίνες και θεωρείται μοναδικό στο είδος του στο Ντέβον, αν όχι σε ολόκληρη τη Βρετανία.
 Σπίτι ιδανικό για αναρρίχηση
 Σπίτι ιδανικό για αναρρίχηση
 Σπίτι ιδανικό για αναρρίχηση
 Σπίτι ιδανικό για αναρρίχηση
 Σπίτι ιδανικό για αναρρίχηση

1 σχόλιο

  1. Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ!!!

    Κοιτάξτε τα καραγκιοζιλίκια του "Υπερμνημονιακού" Άδωνι Γεωργιάδη...

    Στην πρωινή εκπομπή του Γ. Αυτιά στον Σκάι, μιλούσε ένας συνδικαλιστής της Αστυνομίας, ο κ. Γερακαράκος, για το γεγονός ότι κάποιοι συνάδελφοί του κόλλησαν ψώρα, ενδεχομένως από τα κρατητήρια που υπάρχουν στα Αστυνομικά Τμήματα.

    Παίρνοντας το λόγο, ο γελοίος και απίστευτος καραγκιόζης Γεωργιάδης, που περιφέρεται σε όλα τα κανάλια ως ο κατεξοχήν εκπρόσωπος της ΝουΔούλας, κατά την προσφιλή του λογική:

    "Το μπουζούκι είναι όργανο,
    ο αστυνομικός είναι όργανο,
    άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι",

    είπε τα εξής κωμικοτραγικά και γελοία...

    Είπε λοιπόν, ότι αφού οι τοπικές κοινωνίες και ο ΣΥΡΙΖΑ, εναντιώθηκαν στη δημιουργία στρατοπέδων-κέντρων μεταναστών, άρα φέρουν την ευθύνη για την κατάντια αυτή στην Αστυνομία. Το είπε μάλιστα ξεκάθαρα:
    "Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ψώρα που κόλλησαν οι αστυνομικοί..."

    Στην παρέμβαση του συνδικαλιστή-αστυνομικού, ότι δεν μιλούσε για τα στρατόπεδα-κέντρα υποδοχής μεταναστών, αλλά για τα κρατητήρια στα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας, ο γελοίος καραγκιόζης (και πιο Μερκελιστής από την Μέρκελ), συνέχιζε να ωρύεται:

    "Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει που οι αστυνομικοί κόλλησαν ψώρα..."

    Το άκρον άωτον της γελοιότητας!!

    Να τον χαίρεται ο άλλος γελοίος, ο Σαχλαμαράς, που θέλει να τον κάνει και υπουργό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση