GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρχεται η πρωτότυπη λίστα Λαγκάρντ

H στιγμή της αλήθειας για την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ πλησιάζει, καθώς η Γαλλία εμφανίζεται έτοιμη ναικανοποιήσει το αίτημα της ...



H στιγμή της αλήθειας για την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ πλησιάζει, καθώς η Γαλλία εμφανίζεται έτοιμη ναικανοποιήσει το αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης και να στείλει εκ νέου στηνΑθήνα τα πρωτότυπα στοιχεία με τους μεγαλοκαταθέτες στην τράπεζα HSBC τηςΓενεύης.
Οπως δήλωσε στο «ΘΕΜΑ»ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας, «η λίστα θα παραδοθεί στιςελληνικές αρχές εντός των αμέσως επόμενων ημερών» . Σύμφωνα με πληροφορίες, οιγαλλικές αρχές έχουν απαντήσει θετικά στο ελληνικό αίτημα και δεν αποκλείεται ηαυθεντική λίστα να παραδοθεί στα χέρια των αρμόδιων ελεγκτικών αρχών εντός τηςπροσεχούς εβδομάδας.

Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί νέα δεδομένα, καθώς οιοικονομικοί εισαγγελείς και το ΣΔΟΕ έχουν βασίσει τις μέχρι τώρα έρευνές τουςστο αντίγραφο που τους παραδόθηκε με ένα στικάκι, αφού το πρωτότυπο CD, που είχεπαραδώσει στον κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου η τότε υπουργός Οικονομικών τηςΓαλλίας, Κριστίν Λαγκάρντ, έχει χαθεί, όπως δήλωσε ο ίδιος στη Βουλή.

Εξαυτού, όσοι είναι επιφορτισμένοι με τον έλεγχο των προσώπων και των στοιχείωνπου περιλαμβάνονται στη λίστα είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί σε σχέση με το ανέχουν αφαιρεθεί ή όχι κάποια στοιχεία.

Πηγή: epikaira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση