GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανάσα ζωής στον Ανδρέα Μπάρκουλη. Ποιοι είναι πίσω από την οικονομική του σωτηρία

Περνάει δύσκολα. Πολύ δύσκολα. Προβλήματα υγείας συν και ένας οικονομικός Γολγοθάς που ανεβαίνει τα τελευταία χρόνια. Οι δύσκολες ώρες τ...

barkoulis Ανάσα ζωής στον Ανδρέα Μπάρκουλη. Ποιοι είναι πίσω από την οικονομική του σωτηρίαΠερνάει δύσκολα. Πολύ δύσκολα. Προβλήματα υγείας συν και ένας οικονομικός Γολγοθάς που ανεβαίνει τα τελευταία χρόνια.
Οι δύσκολες ώρες του Ανδρέα Μπάρκουλη έχουν αναμφισβήτητα συγκινήσει όλο το πανελλήνιο. Ο μεγάλος ζεν πρεμιε του ελληνικού κινηματογράφου και η οικογένειά του κινδυνεύουν με έξωση από το σπίτι τους, αφού δεν μπορούν μήνες τώρα να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους! Ο Ανδρέα Μπάρκουλης αλλά και η σύζυγος του ποτέ μέχρι σήμερα δεν ζήτησαν βοήθεια από κανέναν. Με αξιοπρέπεια αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες. Όπως αποδεικνύεται όμως και έμπρακτα ο Ανδρέας Μπάρκουλης έχει δίπλα του ανθρώπους που τον αγαπούν και τον στηρίζουν.
Πέρα από την σύζυγο του Μαρία και τον μονάκριβο γιο τους Ανδρέα, στην λίστα αυτών των ανθρώπων ήρθε να προστεθεί και ο Ματθαίος Γιαννούλης. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με ανθρωπιά. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Κάμπου την Κυριακή ο Ματθαίος Γιαννούλης, βρέθηκε στο σπίτι του Ανδρέα Μπάρκουλη και της Μαρίας, πέρασε ώρες μαζί τους, και κράτησε την υπόσχεση που τους έδωσε. Να διοργανώσει μια συναυλία αγάπης, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στον ίδιο τον ηθοποιό, για να πάρει μια ανάσα ζωής. Να σωθεί, να γλιτώσει την έξωση και να πάρει μια τεράστια οικονομική βοήθεια για ένα καλύτερο μέλλον. Ο δημοφιλής νησιώτης τραγουδιστής κοινοποίησε στον τοίχο του στο Facebook, μια αναγγελία και ένα κάλεσμα και σε άλλους συναδέλφους του να βοηθήσουν:
“Σας καλούμε στην τιμητική βραδυά πού διοργανώνουμε το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013 στο κέντρο διασκεδάσεως «ΑΚΡΩΤΗΡΙ- pallas» Aγ.Δημητρίου 42-Μπραχάμι.Η εκδήλωση αυτή έχει σαν στόχο την οικονομική αλλά και ανθρώπινη στήριξη στον άνθρωπο πού μας έκανε και γελάσαμε η και κλάψαμε με τις ταινίες πού όλοι μεγαλώσαμε και αγαπήσαμε!”

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση