GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η Ελλάδα βρίσκεται σε νέα αφετηρία»

«Η Ελλάδα μετά από μήνες διαπραγματεύσεων αποκτά μία νέα αφετηρία», σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά την ομιλία ...

«Η Ελλάδα μετά από μήνες διαπραγματεύσεων αποκτά μία νέα αφετηρία», σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Συνέλευσης Σερρών. Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε πως: «Είναι σημαντικό ότι μετά από μήνες διαπραγματεύσεων η χώρα μας αποκτά ξανά μια νέα αφετηρία χάρη στις θυσίες του ελληνικού λαού».
«Η Ελλάδα στέκεται στα πόδια της, μένει οριστικά στο ευρώ. Διαψεύδονται οι κερδοσκόποι και όσοι είχαν επενδύσει στην καταστροφή της χώρας. Η Ελλάδα είναι δυστυχώς το εργαστήριο της αποτυχίας του τρόπου με τον οποίο η Ευρώπη προσπάθησε να διαχειριστεί την κρίση», τόνισε ο κ.Βενιζέλος.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «όποιος ισχυρίζεται ότι έχει άλλη λύση οφείλει να την παρουσιάσει και να την τεκμηριώσει. Ο κ. Τσίπρας δεν έχει να πει τίποτα. Όσοι πήραν στα χέρια τους την “καυτή πατάτα” της διαχείρισης της κρίσης απολογούνται. Οι άλλοι λένε ψέμματα για λύσεις που δεν υπάρχουν».
Για την επαναγορά ομολόγων, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ανέφερε ότι με την επιτυχή κατάληξη της διαδικασίας η Ελλάδα θα έχει μειώσει περαιτέρω το χρέος της κατά 10 μονάδες του ΑΕΠ.
«Για το 2013 έχουμε συμφωνήσει να υπάρξει ένα φορολογικό καθεστώς για τον αγρότη που θα είναι δίκαιο και δεν θα τον βάζει σε περιπέτειες. Το φορολογικό έχει ουσιαστικά συμφωνηθεί από τα τρία κόμματα. Θα συμπληρωθεί από ένα κανονικό εθνικό φορολογικό σύστημα», πρόσθεσε.
Για τη Χρυσή Αυγή υπογράμμισε ότι «οι νεοναζιστές και οι φασίστες της Χρυσής Αυγής εκμεταλλεύονται τα κενά του κράτους και πουλούν προστασία στους πολίτες. Εμείς δεν είπαμε οτι πρέπει να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή αλλά ότι πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος και να αποδοθούν ευθύνες. Όποιος θεωρεί ότι η ΧΑ είναι ένα φυσιολογικό φαινόμενο με δεδομένη την κρίση κάνουν μεγάλο ιστορικό λάθος».

6 σχόλια

  1. Ξεκίνησε τουρ ο Βενιζέλος ανά την Ελλάδα για την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ λόγω του μελλοντικού συνεδρίου…
    Η κατάσταση θυμίζει το σκηνικό όπου κάποιοι κοιτούν ένα πεθαμένο και αναρωτιόνται: όλος πέθανε ή ο μισός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΔΙΚΟΛΑΒΕ ΧΑΤΑΤΣΑ ΛΗΣΤΗ
    ΝΟΜΟΥΣ ΔΙΚΟΛΑΒΙΣΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι αναμφισβήτητο: χάρη στις ικανότητες του οικονομολόγου, συνταγματολόγου, πολιτισμολόγου, αναπτυξιολογου, ακατασχετολογου, απαρολόγου Ευάγγελου Βενιζελου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγα Βαγγελα μην σφιγγεσαι θα χεστεις.

    Η αλλη κλασομπανιερα του κομματος τους ψοφησε στις κλανιες στο mega μην σφιγγεσαι και παθεις κανενα χουνερι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε για ποιο ΠΑΣΟΚ μιλαει αυτός; για την γιαφκα της Ιπποκρατους; εδω η εισαγγελια άρχισε να καλεί προσκλητηριο απατεωνων και αυτος μιλάει για Πασοκ;

    Ενα ενα τα επίτιμα μελη θα τιμησουν τις καινουργιες αίθουσες vip του Κορυδαλλου και όσο για το νόμο που εβγαλες ξεφτιλα κωλοχοντρε για να προστατευεις απατεωνες και κλεφτες θα τον βαεισ στον κωλο σου γιατι και εσυ θα κλατσεις στο σκαμνι χοντροκουράδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑ. ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση