GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκουρλέτης:Τα ψεμάτα τέλειωσαν

Σκουρλέτης:Τα ψεμάτα τέλειωσαν "Τα ψέματα τέλειωσαν ο λαός μας ζητάει να μάθει την αλήθεια,η ώρα της κρίσης πλησιάζει" τονίζει...

Σκουρλέτης:Τα ψεμάτα τέλειωσαν
"Τα ψέματα τέλειωσαν ο λαός μας ζητάει να μάθει την αλήθεια,η ώρα της κρίσης πλησιάζει" τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης αναφορικά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
"Στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και στις προσπάθειες απόκρυψης της αποτυπώνεται και συμπυκνώνεται η ελεγχόμενη διάχυτη ανομία και φοροδιαφυγή, η κακοδιοίκηση και η οικειοποίηση δημόσιων πόρων,  που δεν ήταν το αποτέλεσμα λαθών ή παραλείψεων, αλλά επιλογή του δικομματισμού προς όφελος μιας συγκεκριμένης οικονομικής ολιγαρχίας", επισημαίνει ο κ. Σκουρλέτης.











Πηγη: enikos.gr

2 σχόλια

  1. Φωστήρας ο Σκουρλέτης!
    "Ξέρει" το περιεχόμενο της λίστας, πριν να τη δει!
    Απολύτως αναξιόπιστος!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον έκαναν τόπι στο ξύλο επειδή θέλει να γίνει… Χριστιανός!!!
    Κόντεψε να χάσει τη ζωή του ένας Αφγανός, όταν ανακοίνωσε σε τέσσερις συμπατριώτες του, την επιθυμία του να...γίνει χριστιανός!!!

    Το επεισόδιο διαδραματίστηκε στον Άγιο Παντελεήμονα και σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστος έσκισε ένα Κοράνι με αποτέλεσμα να καταφθάσουν στο σημείο κι άλλοι Αφγανοί σε κατάσταση μέθης και να κακοποιήσουν τον συμπατριώτη τους που ήθελε να αλλάξει θρήσκευμα.

    Στην υπόθεση δεν ενεπλάκησαν ούτε η Αστυνομία ούτε Έλληνες.

    Βάλτε δηλώσεις του ..Στρατούλη
    και του Σούργελου, του σκουρλέτη της ΜΑΣΤΟΥΡΑΣ ΣΎΡΙΖΑ...να γελάσουμε και να ΦΤΥΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση