GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απεργίες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Απεργίες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς Χωρίς μετρό και ηλεκτρικό σιδηρόδρομο θα μείνει αύριο, Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, το λεκανοπέδιο από τ...

Απεργίες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς


Χωρίς μετρό και ηλεκτρικό σιδηρόδρομο θα μείνει αύριο, Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, το λεκανοπέδιο από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί, εξαιτίας των κινητοποιήσεων των σωματείων εργαζομένων των Σταθερών Συγκοινωνιών (ΣΤΑΣΥ), ενώ, κανονικά θα λειτουργήσει το τραμ.
Μεθαύριο, Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, τα μέσα σταθερής τροχιάς (ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, μετρό και τραμ) θα ακινητοποιηθούν όλο το 24ωρο.
Επίσης, ακινητοποιημένα θα παραμείνουν την Τετάρτη και την Πέμπτη τα τρένα του ΟΣΕ και ο προαστιακός σιδηρόδρομος. Μάλιστα, λόγω της απεργίας, ματαιώνονται σήμερα τα βραδινά δρομολόγια.
Λόγω της 48ωρης απεργίας των σιδηροδρομικών, τα δρομολόγια του μετρό θα πραγματοποιούνται μέχρι τον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας».
Οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς αντιδρούν στην επικείμενη ένταξή τους στο ενιαίο μισθολόγιο, ενώ, οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ στην απόσχιση του τμήματος συντήρησης βαγονιών του ΟΣΕ, στην εταιρία Rosco.  


Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση