GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φουντώνει η κόντρα Κεδίκογλου-Σκουρλέτη

Φουντώνει η κόντρα Κεδίκογλου-Σκουρλέτη Σκληρή ήταν η απάντηση του Πάνου Σκουρλέτη στην ανακοίνωση του Σίμου Κεδίκογλου με την οποία σχο...

Φουντώνει η κόντρα Κεδίκογλου-Σκουρλέτη

Σκληρή ήταν η απάντηση του Πάνου Σκουρλέτη στην ανακοίνωση του Σίμου Κεδίκογλου με την οποία σχολίαζε τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα έχουμε νεκρούς από το κρύο λόγω των αυξήσεων στις τιμές του ρεύματος.

"Ο κ. Κεδίκογλου καθισμένος στη ζεστή υπουργική του πολυθρόνα έχει την πολυτέλεια εμπρηστικών και ανέξοδων δηλώσεων. Η έλλειψη, όμως, κάθε επαφής του με τη σημερινή πραγματικότητα και τα τραγικά αδιέξοδά της δεν κρύβεται και τον εκθέτει", τονίζει ο κ. Σκουρλέτης.
"Μωραίνει ο Κύριος ον βούλεται απολέσαι", καταλήγει.

Διαβάστε επίσης
Κεδίκογλου:Παραληρεί ο κ.Σκουρλέτης
Πηγη: enikos.gr

1 σχόλιο

  1. φωτο..ΤΟ Μαϊκο ΣΚΟΥΠΙΔΙ
    που με την ...λευκή του Τσάβες
    την είδε ΛΑΙΚΟΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΗΣ !!!
    ΤΟ Σούργελο της μαστούρας.

    - να οι όμοιοί του και ο πόνος του...
    Ζούσαν σαν τα ποντίκια στη "Βίλα Αμαλία": Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από όσα βρήκε -από ναρκωτικά μέχρι σφαίρες- μέσα η αστυνομία
    - Δεκάδες αστυνομικοί παρουσία εισαγγελέα εισέβαλαν στο κτίριο που βρίσκεται επι χρόνια υπό κατάληψη
    - Παραμένουν οι αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή
    - Διαβάστε την ιστορια του κτιρίου που κατασκευάστηκε το 1860
    - Δένδιας: Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι ξέφραγο αμπέλι

    Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο κτίριο,στη συμβολή των οδών Χέυδεν και Αχαρνών και προχώρησαν σε προσαγωγές 8 ατόμων, 6 ελλήνων και 2 αλλοδαπών.

    Στο εσωτερικό του κτιρίου βρέθηκαν περίπου 1.500 άδειες φιάλες, ένα δοχείο με εύφλεκτο υγρό, αντιασφυξιογόνες μάσκες, κροτίδες μεγάλου μεγέθους (γουρούνες), ένα πτυσσόμενο κλομπ, μαχαίρια, σφεντόνες, μεταλλικά σφαιρίδια, ένα σφυρί και μικροποσότητες κάνναβης.

    "Το μήνυμα μας είναι σαφές: Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι ξέφραγο αμπέλι. Δεν μπορεί να είναι χώρος ανομίας" δήλωσε ο υπ. Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας επισημαίνοντας ότι τα μπουκάλια για την παρασκευή μολότοφ και τα άλλα υλικά που βρέθηκαν στη "Βίλα Αμαλία" αποδεικνύουν ότι ο χώρος αυτός υπήρξε για πολλά χρόνια "ένα εργαστήριo ανομίας".

    Ερωτηθείς εάν θα συνεχιστούν ανάλογες επιχειρήσεις και σε άλλα υπό κατάληψη κτήρια, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης τόνισε ότι η Ελληνική Αστυνομία έχει μία υποχρέωση από το Σύνταγμα, αλλά και την εντολή του Πρωθυπουργού να αποκαταστήσει τη νομιμότητα.

    "Δεν λέω ότι έχει ένα εύκολο έργο, δεν λέω ότι αύριο θα γίνουν θαύματα. Αλλά αυτή είναι η εντολή, αυτό είναι το πλαίσιο και αυτό είναι το έργο που θα πραγματοποιηθεί", τόνισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση