GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στάση αναμονής τηρεί το ΧΑ

Για δεύτερη συνεδρίαση μετά την απόφαση του Eurogroup, το χρηματιστήριο κινήθηκε με νευρικότητα και σε ρηχά νέρα με τους επενδυτές να τη...

Για δεύτερη συνεδρίαση μετά την απόφαση του Eurogroup, το χρηματιστήριο κινήθηκε με νευρικότητα και σε ρηχά νέρα με τους επενδυτές να τηρούν στάση αναμονής.
Χρηματιστηριακοί παραγόντες και αναλυτές εκτιμούν ότι «κλειδί» για τη συνέχεια θα είναι το ψυχολογικό κλίμα που θα διαμορφωθεί, καθώς θα επιχειρείται μια ψυχραιμότερη αποτίμηση των νέων δεδομένων και των προοπτικών.
Ο προβληματισμός θα εστιασθεί κυρίως στις τράπεζες, για τις οποίες μένει ακόμη να αποτιμηθούν τα «πλην» της συμμετοχής στην επαναγορά και τα «συν» της ανακεφαλαιοποίησης.
Ο Γενικός Δείκτης διαμορφώθηκε στις 857,05 μονάδες καταγράφοντας πτώση -0,32%. Σε πολύ χαμηλά επίπεδα η αξία των συναλλαγών που ανήλθε στα 37,99 εκατ. ευρώ.
Πάντως το «στοίχημα» στο ΧΑ φαίνεται ότι δεν έχει κριθεί, παρά την πρώτη εξόχως αρνητική αντίδραση.
Η βραχυμεσοχρόνια τάση παραμένει ανοδική, ενώ ο ΓΔ βρίσκεται ακόμα σε απόσταση σχετικής ασφαλείας από την επόμενη στήριξη, στις 845-835 μονάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση