GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Να πάμε σε ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης»

«Εκτός από το αρχικό περίγραμμα, πάνω στο οποίο, εμείς καταθέσαμε και τις αντιπροτάσεις μας, δεν γνωρίζουμε πώς θα κατατεθεί το φορολογι...

«Εκτός από το αρχικό περίγραμμα, πάνω στο οποίο, εμείς καταθέσαμε και τις αντιπροτάσεις μας, δεν γνωρίζουμε πώς θα κατατεθεί το φορολογικό. Δυστυχώς, εδώ πρόκειται για άλλη μια φορά, για αποσπασματικές παρεμβάσεις, που αποσκοπούν απλά και μόνο, στο να έχουμε ένα καλύτερο δημοσιονομικό αποτέλεσμα» δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.
Η κ. Γεννηματά τόνισε πως αποτελεί ψευδή διαχωριστική γραμμή το «μνημόνιο- αντιμνημόνιο». «Αυτό που έχει ανάγκη αυτήν τη στιγμή ο τόπος, είναι, αντί να συνεχίσουμε την πόλωση των διαχωριστικών γραμμών, να πάμε σε ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης, που θα ξεπερνά και τα κόμματα και τα πρόσωπα και μια κυβερνητική θητεία και την εμβέλεια ενός κόμματος» πρόσθεσε.
«Έχω εκφραστεί υπέρ της απλής αναλογικής. Οι προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν από ένα και μόνο κόμμα, χρειάζεται συνεργασία περισσότερων δυνάμεων»  είπε απαντώντας σε ερώτηση για την απλή αναλογική.

1 σχόλιο

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση