GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Δένδια για ΑΣΟΕΕ

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Δένδια για ΑΣΟΕΕ "Ανά πάσα στιγμή, ακόμα και  μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων, και ενώ τα Πανεπιστήμια δεν λει...

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Δένδια για ΑΣΟΕΕ
"Ανά πάσα στιγμή, ακόμα και  μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων, και ενώ τα Πανεπιστήμια δεν λειτουργούν, η κυβέρνηση, με τους κατασταλτικούς της μηχανισμούς  ψάχνει αφορμές για να επιτεθεί στους πολιτικούς χώρους που δραστηριοποιούνται στο εσωτερικό του πανεπιστήμιου, παραβιάζοντας το άσυλο με πρόσχημα την δήθεν  πάταξη του παρεμπορίου", αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σχετικά με την αστυνομική επιχείρηση στην ΑΣΟΕΕ.
"Ο κ. Δένδιας συνεχίζει την επιχείρηση εμπέδωσης της τρομοκρατίας σε κάθε συλλογικότητα στο κέντρο της Αθήνας που δεν ευθυγραμμίζεται με τα πρότυπα της Χρυσής Αυγής. Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο εντάσσονται τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην ΑΣΟΕΕ με πρωταγωνιστές δυνάμεις της αστυνομίας, διμοιρίες των ΜΑΤ και αστυνομικούς με πολιτικά, οι οποίοι  εισέβαλαν στο κτίριο και κάνανε «φύλο και φτερό» γραφεία  φοιτητικών νεολαιών, απειλώντας με προσαγωγές", τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει:
"Πρόκειται για μια ακόμα ευθεία επίθεση στα δημοκρατικά δικαιώματα, στο άσυλο, στη δημοκρατική λειτουργία των Πανεπιστημίων".


Κόμματα: ΣΥΡΙΖΑ
Πηγη: enikos.gr

11 σχόλια

  1. Αποφασισμένος να τους βγάλει τις κουκούλες ο Δένδιας!
    "Μπούκαρε" αστυνομία και στην ΑΣΟΕΕ.

    Με πλήρως συντονισμένες κινήσεις και με την παρουσία εισαγγελέα, η Αστυνομία εισέβαλε λίγο νωρίτερα στην ΑΣΟΕΕ που τα τελευταία χρόνια είχε μετατραπεί σε κέντρο ασυδοσίας του παρεμπορίου και των κάθε μορφής αντιεξουσιαστικών.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι...μέχρι στιγμής έγιναν 16 προσαγωγές ενώ «καθαρίστηκαν» πλήρως οι δρόμοι γύρω από το πανεπιστήμιο όπου είχαν στήσει τους παράνομους πάγκους τους μετανάστες προκαλώντας σοβαρότατα προβλήματα στη λειτουργία της αγοράς της Πατησίων και στους περιοίκους.

    Η εντολή Δένδια στην ΕΛΑΣ αντιμετωπίστηκε με ιδιαίτερα θετικά σχόλια από καταστηματάρχες και κατοίκους που δεν τολμούσαν καν να περπατήσουν στον δρόμο ενώ σχεδόν καθημερινά γίνονταν μάρτυρες βίαιων επεισοδίων, διακίνησης ναρκωτικών και εξτρεμιστικών ενεργειών.

    4 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε...
    εξόρμηση της αστυνομίας, παρουσία εισαγγελέα, στον εξωτερικό χώρο της ΑΣΟΕΕ στην Πατησίων για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου.

    Συνελήφθησαν 16 αλλοδαποί, ενώ άλλος αριθμός αλλοδαπών κρύφτηκε μέσα στο χώρο. Στη συνέχεια μεγάλος αριθμός αστυνομικών παρουσία εισαγγελέα μπήκε μέσα στο κτίριο του Οικονομικού Πανεπιστήμιου, όπου, έπειτα από έρευνα, βρήκε 8 σάκους με αντικείμενα παρεμπορίου (τσάντες, ρούχα κ.λπ), ενώ στους χώρους της ΑΣΟΕΕ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 50 άδεια μπουκάλια, σιδερόβεργες και σιδερολοστοί, αντιασφυξιογόνες μάσκες καθώς και ένας πλήρης ραδιοφωνικός πομπός.

    Η έρευνα στον χώρο της ΑΣΟΕΕ συνεχίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποθήκη προϊόντων-μαϊμού βρέθηκε μέσα στην ΑΣΟΕΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε ανακοίνωση για καταπάτηση του ασύλου!!!

    Δεκαέξι αλλοδαποί συνελήφθησαν σε επιχείρηση της αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή της ΑΣΟΕΕ για την πάταξη του παρεμπορίου.
    Οι αστυνομικοί μπήκαν μέσα στο πανεπιστήμιο, στους χώρους του οποίου ανακάλυψαν σάκους με προϊόντα-μαϊμού καθώς και άλλα ευρήματα..

    Μερικοί από τους μικροπωλητές μπήκαν μέσα στο κτίριο του πανεπιστημίου, όπου αναζητήθηκαν από τους αστυνομικούς, μετά από εντολή που έδωσε ο εισαγγελέας.

    Κατά την έρευνα που έγινε στους χώρους του πανεπιστημίου, βρέθηκαν... 17 σάκοι με προϊόντα-απομιμήσεις, καθώς επίσης έξι αντιασφυξιογόνες μάσκες, 17 κράνη και 40 κοντάρια-βέργες, 50 άδεια μπουκάλια και ένας πλήρης ραδιοφωνικός σταθμός.

    Οπως έγινε γνωστό, λόγω της αστυνομικής επιχείρησης, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας διέκοψε ταξίδι του στην Κέρκυρα και επέστρεψε εσπευσμένα στην Αθήνα.

    Πάντως, δριμεία κριτική για την αστυνομική επιχείρηση στο εσωτερικό του πανεπιστημίου και την παραβίαση του ασύλου άσκησε ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για προσχηματική επίκληση της πάταξης του παρεμπορίου....

    ΚΑΙ γαμώ την πίκραααααααα μου, ούτε η Μαστούρα Σύριζα, δεν την διορθώνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα αυτο το κομα ειναι η ελπιδα μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. της...μαστουρας Νο2 γιωργάκη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ένα όνομα να έχει αφαιρεθεί από οποία ουδέποτε λίστα ΕΙΝΑΙ κακούργημα , πλαστογραφία....

    Τώρα όσο αφορά τον Ελληνικό Λάο...Δεν πρέπει να δεχτεί ΟΎΤΕ μια υπογραφή που έβαλε αλυσίδες στο μέλλων του ΛΑΟΥ....δεν παν να το υπογραψε Ο ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ- Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ- Ο ΣΑΜΑΡΑΣ- Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ με τους λακέδες βουλευτές τους ....

    Όποιος τολμήσει και πει ότι ενώ Ονόματι της σωτηρία της ΠΑΤΡΙΔΟΣ έγινα και γίνονται αυτά ..θα υποστούν ΣΑΜΠΟΤΆΖ ... σε δημόσιες επιχειρήσεις που θέλουν να ξεπουλήσουν, σε τράπεζες, στης βίλες τους , στα παιδιά τους, ακόμα και στα κατοικίδια τους...

    ΑΣ ΔΙΑΛΎΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΊΑΣΟ και ας πάνε σε ΕΚΛΟΓΕΣ ... αλλιώς Όταν οι δυνάμεις της καταπίεσης καθιστούν εαυτούς ΚΥΡΙΑΧΡΟΥΣ σε αντίθεση με την ισχύουσα νομοθεσία
    Η ΕΙΡΉΝΗ ΈΧΕΙ ΗΔΗ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕΊ ...

    ΜΕ ΌΤΙ ΑΥΤΌ ΘΑ ΦΈΡΕΙ .... ΣΕ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΤΕΛΙΩΝΕΙ ΤΟ 2012 ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΏΝΕΙ ΟΎΤΕ ΘΕΟΣ ΟΎΤΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ.. ΔΕΝΔΙΑ ΣΚΆΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πονάει κουκουλωμένοι, πονάει; Βάλτε λάδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο ρε Σύριζα που σκίζεσαι για τη μολοτοφοδημοκρατία της κουκούλας. Μπράβο πηδηχτούληδες του κερατά, και πάλι μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έδωσαν τον Παπακωνσταντίνου για να γλιτώσουν; ΧΑ ΧΑ ΧΑ,,,

    Ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου οδεύει για τις φυλακές Κορυδαλλού- αν και στην Ελλάδα δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος. Οπωσδήποτε θα δραστηριοποιηθούν ομάδες για να πέσει στα μαλακά ο κ. Παπακωνσταντίνου, αλλά οι νομικοί και η κοινή λογική λένε ότι είναι αδύνατον να αποφύγει τη φυλακή με τα αδικήματα που φαίνεται ότι έχει διαπράξει.

    Τελειώνουμε όμως, με μια φυλάκιση του κ. Παπακωνσταντίνου; όχι βέβαια. Ευθύνες έχουν και οι Γ. Παπανδρέου και Ευ. Βενιζέλος.

    Ευθύνες έχουν και οι συνεργάτες του υπουργικού γραφείου του Παπακωνσταντίνου και οι υπεύθυνοι του ΣΔΟΕ.

    Ευθύνες έχει και η σημερινή κυβέρνηση.

    Άραγε θα αποδοθούν ή θα μείνουν στην καλύτερη περίπτωση στον αλαζόνα Παπακωνσταντίνου;

    Ο κ. Γ. Παπανδρέου έχει βαρύτατες ευθύνες γιατί ως πρωθυπουργός ήταν προϊστάμενος του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου.

    Είχε υποχρέωση να ελέγχει τον υπουργό του. Επιπλέον, κατ' ομολογία του κ. Παπακωνσταντίνου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, είχε ενημερωθεί για τη λίστα Λαγκάρντ. Άρα γνώριζε. Επίσης για την ίδια λίστα είχε ενημερωθεί αργότερα και από τον αντικαταστάτη του Παπακωνσταντίνου, κ. Ευ. Βενιζέλο και ουδέν έπραξε.

    Για ποιο λόγο; Και ποια μυστικά συνδέουν τον ΓΑΠ με τον Παπακωνσταντίνου;

    Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, σήμερα αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και συγκυβερνήτης, απέκρυψε με τη σειρά του τη λίστα, γνωρίζοντας την απόκρυψή της (ίσως και την αλλοίωσή της) από τον προκάτοχό του. Και όχι μόνον, την απέκρυψε, αλλά επιχείρησε να δώσει και νομική ερμηνεία ως συνταγματολόγος για την απόκρυψή της.

    Οι συνεργάτες του γραφείου του Παπακωνσταντίνου πρέπει να απολογηθούν και να αποκαλύψουν τι απέγινε η πρωτότυπη λίστα, που λέει ο υπουργός τους ότι τους την παρέδωσε για φύλαξη και... την έχασαν.

    Οι υπεύθυνοι του ΣΔΟΕ είναι υπόλογοι γιατί δεν έκαναν τίποτα, έστω και με το αλλοιωμένο αντίγραφο της λίστας Λαγκάρντ.

    Η σημερινή Κυβέρνηση, την οποία στηρίζει και το κόμμα Παπακωνσταντίνου- Βενιζέλου, γιατί ολιγώρησε επί 3 μήνες τουλάχιστον και τελικά αναγκάστηκε κάτω από αφόρητη πίεση, να ζητήσει από τη Γαλλία την πρωτότυπη λίστα;

    Και όλα αυτά συμβαίνουν όταν ο Παπανδρέου, ο Παπακωνσταντίνου και οι μετέπειτα εξαθλιώνουν τους Έλληνες με αβάσταχτα μέτρα για να αποφευχθεί η χρεωκοπία που προκάλεσαν οι πολιτικοί ταγοί της χώρας. Επιβάλλουν μέτρα δις ευρώ στο λαό, ενώ έχουν στα χέρια τους (με την βοήθεια των ξένων) λίστες με φοροφυγάδες ύψους πολλών δις ευρώ (λίστα Λαγκάρντ,Λιχτενστάιν, Λουξεμβρούργου κ.α.)

    Υπολογίζεται το ύψος της φοροδιαφυγής μόνο μέσα από τις λίστες οι οποίες λιμνάζουν στα εκάστοτε κυβερνητικά χέρια, να ανέρχεται πάνω από 10 δις ευρώ. Όσα περίπου στοίχισαν στον εξαθλιωμένο λαό τα μέτρα Σαμαρά- Στουρνάρα και ΣΙΑ.

    Δηλαδή έγκλημα κατά του λαού, ο οποίος όμως, επιτρέπει το γαϊτανάκι της λησμονιάς:
    Εισαγγελείς, Άρειος Πάγος, Υπουργείο Δικαιοσύνης, Βουλή, Επιτροπές, Εξεταστικές, Προανακριτικές και πάλι εισαγγελία, όπως επιτάσσει ο άθλιος νόμος περί ευθύνης υπουργών. Καμία βιασύνη ανάλογη με τα μέτρα της εξαθλίωσης που απαίτησε η τρόικα.

    Το σκεπτικό είναι ένα: Ας πληρώσουν τα κορόιδα για να μη χρεοκοπήσουμε και εμείς με την ησυχία μας μεθοδεύουμε την ασυλία των ενόχων.

    Γιατί;Διότι δεν πρέπει να κλονιστεί η τρικομματική κυβέρνηση. Διότι κόρακας, κοράκου μάτι δεν βγάζει...
    Διότι ας μην εκπλαγούμε αν μετά από 2-3 χρόνια ανακαλύψουμε ότι και τώρα κάτι μας έκρυψαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σταματήστε να ΤΣΥΡΊΖΕΤΕ ρεεεεεε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παραοικονομία, κουκούλες, μολότοφ: τα εργαστήρια ΑΣΟΕΕ των αυριανών Παπακωνσταντίνου του Σύριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΔΗΘΕΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΞΗΛΩΜΑ ΣΕ ΟΛΑ, ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση