GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κληρονομική ολιγαρχία

Πριν δυο βδομάδες έφυγε από τη ζωή ο πρώην Υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος. Ειπώθηκαν όσα πρέπει σε...

Πριν δυο βδομάδες έφυγε από τη ζωή ο πρώην Υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος. Ειπώθηκαν όσα πρέπει σε αυτές τις περιπτώσεις και διανεμήθηκε ένα βιογραφικό του εκλιπόντος.
Εκεί διαβάζουμε μεταξύ άλλων και τα εξής: “Ο Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος γεννήθηκε στις 12/8/1936 στην Καρδίτσα και ήταν γιος του πρώην βουλευτή της ΕΠΕΚ και Ένωσης Κέντρου Γιώργου Αναγνωστόπουλου. Το 1974, εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Καρδίτσας με το ψηφοδέλτιο της ΕΚ/ΝΔ. Την ίδια χρονιά είχε διατελέσει νομάρχης Καρδίτσας. Διατέλεσε υπουργός Δημόσιας Τάξης και υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών. Ο γιος του Γιώργος είναι σήμερα βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια της Καρδίτσας.”
Συμπέρασμα: Μία και μόνη οικογένεια στην Καρδίτσα έχει αναδείξει τρεις βουλευτές, καθώς η βουλευτική έδρα όπως φαίνεται πήγαινε από πατέρα σε γιό.
Αυτό το «βιολί» μπορεί να...http://rizopoulospost.com/klironomiki-oligarxia/#ixzz2EI0CjzuM

1 σχόλιο

  1. Τι κρίμα!
    Ο Σαμαράς δεν μπόρεσε μέσα σε 3 μήνες να αλλάξει ότι κατέστρεψε η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ αριστερή κρατικοδίαιτη τρομοκρατία:
    Στο 7,2% του ΑΕΠ, η ύφεση το τρίτο τρίμηνο.

    [ Μερικοί απογοητεύτηκαν γιατί περίμεναν ότι από 6+% ύφεση,
    ο Σαμαράς θα μας πήγαινε σε 5% ανάπτυξη μέσα σε 3 μήνες όπως θα κάνουν οι Τσίπρας και Λαφαζάνης...
    Υπομονή λοιπόν παιδιά μέχρι να έρθει ο Αλέξης και να τα κάνει όλα...]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση