GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Άγιος Βασίλης...συνελήφθη

Ο Άγιος Βασίλης... συνελήφθη "Απαγορευτικό" στα ελάφια του.... Άγιου Βασίλη έβαλαν εκπρόσωποι φιλοζωικών οργανώσεων οι οποίο...

Ο Άγιος Βασίλης... συνελήφθη


"Απαγορευτικό" στα ελάφια του.... Άγιου Βασίλη έβαλαν εκπρόσωποι φιλοζωικών οργανώσεων οι οποίοι απευθύνθηκαν στην αστυνομία για τις "ζωντανές φάτνες" που έχουν στηθεί στη Θεσσαλονίκη. Διαπιστώθηκε ότι στο εκθεσιακό κέντρο της HELEXPO , δίπλα από το σπιτάκι του Άγιου Βασίλη, είχε τοποθετηθεί ένα ζευγάρι ελάφια μαζί με το μικρό τους, παρά το σχετικό νόμο που απαγορεύει τη χρησιμοποίηση κάθε είδους ζώου σε θεάματα και άλλες συναφείς δραστηριότητες.
Ο εκπρόσωπος του Ελληνικού Κέντρου Περίθαλψης Άγριων Ζώων, Στέλιος Γερονυμάκης ειδοποίησε την αστυνομία και περιπολικό έσπευσε στο σημείο αλλά επειδή δεν βρέθηκε ο υπεύθυνος της εταιρίας διοργάνωσης , προσήχθη ο άνδρας ο οποίος παρίστανε τον Άγιο Βασίλη δίπλα στα ζώα.
Ωστόσο, στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου όπου οδηγήθηκε ο "Αγιος Βασίλης" για την εξακρίβωση στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι ο 51χρονος πατέρας του ήταν τελικά ο προσωρινά υπεύθυνος της χριστουγεννιάτικης διοργάνωσης και συνελήφθη ενώ σήμερα οδηγείται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών. Τα ελάφια, όπως διευκρίνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ.Γερονυμάκης θα μεταφερθούν στο εκτροφείο απ΄όπου προήλθαν.
Παράλληλα, μετά από καταγγελία φιλόζωων, απομακρύνθηκαν και τα 4 πρόβατα που είχαν τοποθετηθεί στη φάτνη, στην Πλατεία Αριστοτέλους όπως και τα αλογάκια που είχαν φέρει άγνωστοι για εκμετάλλευση.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση