GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος: Κάναμε σκληρή διαπραγμάτευση για το φορολογικό

Στην «πολύ σκληρή διαπραγμάτευση» εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ για το φορολογικό αναφέρθηκε ο πρόεδρος του κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος κα...


Στην «πολύ σκληρή διαπραγμάτευση» εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ για το φορολογικό αναφέρθηκε ο πρόεδρος του κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση της οργανωτικής Επιτροπής του κόμματος στις Σέρρες.
«Στο φορολογικό, που είναι επείγον, κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια, κάναμε πολύ σκληρή διαπραγμάτευση, για να προστατέψουμε τους πιο σημαντικούς στόχους που είχαμε, τις οικογένειες με παιδιά και την προστασία των οικογενειών με χαμηλά εισοδήματα, τους νέους επαγγελματίες που τα τρία πρώτα χρόνια θα έχουν ευνοϊκή φορολογική επιβάρυνση και τους αγρότες να μην ενταχθούν στο νέο φορολογικό καθεστώς των βιβλίων εσόδων και εξόδων», ανέφερε κ. Βενιζέλος.
Τόνισε επίσης ότι «όλα αυτά τα μέτρα είναι διορθώσεις μέσω μίας μεταβατικής ρύθμισης που συνδέεται με την κρίση και είναι τμήμα του πακέτου των δύσκολων μέτρων που πρέπει να παρουσιάσει η χώρα για να μπορέσει να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της».
Ο κ. Βενιζέλος άσκησε για μία ακόμη φορά σφοδρή κριτική στην αντιπολίτευση και τον ρόλο της. «Όποιος νομίζει ότι μπορεί να πουλάει ψεύτικο τσαμπουκά στις διαπραγματεύσεις με την Ευρώπη πρέπει να δει πως εξελίχθηκαν τώρα οι διαπραγματεύσεις και πόσο πιο δύσκολες ήταν οι προηγούμενες γιατί η Ευρώπη δεν σκέφτεται και δεν αντιδρά ορθολογικά, υπάρχουν πολιτικοί καταναγκασμοί», είπε, ενώ στρέφοντας τα πυρά του στον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα κάλεσε «όποιον ισχυρίζεται ότι έχει άλλη λύση να την παρουσιάσει και να την τεκμηριώσει».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε και στο πολιτικό κόστος που επωμίζεται με τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι ρόλοι είναι μοιρασμένοι στη χώρα μας κατά τρόπο άνισο και άδικο γιατί οι πολιτικές δυνάμεις που αποφάσισαν να σηκώσουν το βάρος της ευθύνης με τη διαχείριση της κρίσης και είχαν και έχουν στα χέρια τους την καυτή πατάτα των δύσκολων αποφάσεων, όπως είναι το ΠΑΣΟΚ, έχουν κόστος και φθορά και πρέπει να απολογούνται», ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως «αντί να βάλει πλάτη και να στηρίξει, δηλητηριάζει τη συνείδηση, την ψυχή και το μυαλό του ελληνικού λαού με ψέματα».
Αναφερόμενος στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, τον Φεβρουάριο, ο κ. Βενιζέλος επεσήμανε ότι είναι μία υπόθεση παραταξιακής και εθνικής ευθύνης με προοπτική. «Το μέλλον του ΠΑΣΟΚ δεν είναι ούτε η ταύτιση με τη Νέα Δημοκρατία με την οποία συνεργαζόμαστε για λόγους εθνικής ευθύνης και ανάγκης αλλά δεν ταυτιζόμαστε, ούτε το να τρέχουμε ως ξεφτιλισμένη ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, πίσω από το δήθεν νέο ρεύμα που είναι της οπισθοφυλακής και του συντηρητισμού», σημείωσε. Εμείς είμαστε η κεντρική δύναμη της στρατηγικής ευθύνης και της προοπτικής», πρόσθεσε και έκανε έκκληση σε όλους τους παρόντες στη σημερινή προσυνεδρίαση, να δώσουν ένα ηχηρό «παρών» στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ τον Φεβρουάριο.Πηγή: protothema.gr

11 σχόλια

  1. ΑΦΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΣΚΑΣΑΤΕ
    ΒΔΕΛΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗΔΕΣ ΕΡΧΕΣΕ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΔΙΚΟΛΑΒΕ ΑΠΛΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
    ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΑΝ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαινεται η σκληρή διαπραγμάτευση απο τα κιλά που πήραν τα γουρουνια και οι γαλοπουλες για τα Χριστούγεννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ
    500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΩΣΑΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΕ ΑΠΡΟΣΙΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ ,ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ - ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ -ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ,ΠΟΛΛΟΙ Ή ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ Ή ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΠΝΟΗ ΤΟΞΙΚΩΝ ΑΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΥΡΚΑΙΑΣ .
    ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ !
    Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!
    ΘΕΛΟΥΝ Κ Ρ Ε Μ Α Σ Μ Α !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΦΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΙΜΗ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΠΟΣΟΣΤΑ. ΜΑΥΡΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΑΜΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑΔΕ ΕΦΗ Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ
    "Η χειρότερη στιγμή μου ήταν όταν με ... μάλωσε (!!!) ο Σόιμπλε. Εκεί, λύγισα"!

    Σε μια δημόσια δήλωση υποτέλειας της χώρας αλλά και δήλωση "αυτομαστίγωσης" προχώρησε ο yπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, την νύχτα μιλώντας σε εκπομπή της τηλεόρασης του Σκάϊ .
    Συγκεκριμένα η τελευταία ερώτηση της συνέτευξης από τον Αλέξη Παπαχελά: "Πέστε μια ανθρώπινη στιγμή που απογοητευθήκατε κατά τη διάρκεια της θητείας σας ως υπουργός Οικονομικών;". Αφοπλιστική απάντηση του Στουρνάρα :
    "Στενοχωρήθηκα...όταν με πήρε ξαφνικά στο τηλέφωνο ο Σόιμπλε και με μάλωσε επειδή είπα στη Βουλή για την επιμήκυνση του χρέους! Αυτό δεν έπρεπε να το πεις μου είπε. Εκεί λύγισα"!
    Δηλαδοί δεν συγκλονίστηκε ούτε λύγισε από το 1.300.000 επίσημα ανέργους, ούτε από τα 3.500.000 Ελλήνων στο όριο της φτώχειας (στοιχεία Eurostat).
    Ούtε καν από τα υποσιτισμένα παιδιά που θα παραλαμβάνουν συσσίτια από τον Φεβρουάριο, όπως δήλωσε ο συνάδελφός του υπουργός Παιδείας Κ.Αρβανιτόπουλος στην Βουλή, που σημαίνει ότι οι γονείς τους δεν έχουν πόρους να τα ταΐσουν, να τα χορτάσουν.
    Γεγονός που συνιστά όνειδος για την πολιτική και οικονομική ελίτ της χώρας. Όνειδος που πρέπει να ξεπλυθεί με κάποιο τρόπο.
    Αλλά ούτε και από τις περισσότερες από 3.000 αυτοκτονιες που συνιστούν πραγματική σφαγή, του ελληνικού πληθυσμού.
    Αντίθετα "κλαίει" με "μαύρες πλερέζες" γιατί τον "μάλωσε" ο Σόιμπλε! Ήμαρτον τι άλλο θα ακούσουμε, έλεος!
    Τον καλούμε να ξανασκεφτεί πάλι αυτό που δήλωσε και να σκεφθεί ότι είναι Έλληνας υπουργός. Και το "υπουργός" μπορεί να μην σημαίνει πολλά, αλλά το "Ελληνας" έχει βάρος 4.000 χρόνων (τουλάχιστον) δόξας...


    ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΩΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ LORD JACOB ROTHSCHILD ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ;
    ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ;
    ΜΗΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ;

    ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΜΑ !!!
    ΜΕ ΣΥΡΜΑΤΟΣΧΟΙΝΟ !!!

    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ - ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι είπε ο κούραδος; Πολύ σκληρός ε; Και πολύ βρομερός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πουτσοκλένης10 Δεκ 2012, 2:52:00 π.μ.

    Βαγγέλα για να μην ξεχνιόμαστε. Είσαι ο νομοθέτης της παραγραφής των απατεώνων πολιτικών....
    Φύγε από την πολιτική, δεν σε εμπιστευόμαστε συνταγματολόγε της απάτης.
    Ξεκουμπίσου από το ΠΑσοκ. Δεν θα μπει όσο είσαι στο τιμόνι του στην βουλή στις επόμενες εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. -5,ναι ΜΕΙΟΝ ΠΕΝΤΕ έδειξε το εξωτερικό θερμόμετρο του σπιτιού μου στην Φλώρινα στις 7.40 το πρωί.

    ΜΕΙΟΝ ΠΕΝΤΕ.

    Και τα παιδιά ξύπνησαν και πήγαν σχολείο δίχως εσωτερική θέρμανση γιατί εσύ και το συνάφι σου το πήγατε το πετρέλαιο στα 1400 € τον τόννο και έτσι δεν έχουμε δυνατότητα να το αγοράσουμε,έχουμε πιό επείγουσες οικογενειακές ανάγκες.

    ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση