GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Φαβορί ο Ολυμπιακός»...

Τον Ολυμπιακό έχρισε φαβορί στα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων για το Europa League ο αμυντικός της Λεβάντε Κρίστιαν, Λελ, μιλώντας απο...


Τον Ολυμπιακό έχρισε φαβορί στα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων για το Europa League ο αμυντικός της Λεβάντε Κρίστιαν, Λελ, μιλώντας αποκλειστικά στο sport-fm.gr.
Το πρώτο τηλεφώνημα που έκανε ο Κρίστιαν Λελ, στο άκουσμα του αντιπάλου της Λεβάντε για το Γιουρόπα Λιγκ ήταν ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Ο παλιός άσος του Ολυμπιακού που εκπροσωπεί τον Γερμανό μπακ και τον πήγε το καλοκαίρι στη Λεβάντε, θα έχει να του πει πολλά όσο πλησιάζουν οι δύο αναμετρήσεις με τους «ερυθρόλευκους», για τη φάση των «32» του θεσμού.
Με επτά χρόνια θητεία στην Μπάγερν Μονάχου και δύο στη Χέρτα, ο 28χρονος δεξιός οπισθοφύλακας είναι από τους πιο έμπειρους παίκτες της Λεβάντε και από τα βασικά στελέχη της ομάδας του Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ.
Υπάρχει φαβορί ή οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες;
Το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός λόγω εμπειρίας. Η ελληνική ομάδα είναι σαφώς πιο έμπειρη με συνεχείς παρουσίες στην Ευρώπη. Για τη Λεβάντε είναι η πρώτη ευρωπαϊκή συμμετοχή, οπότε δεν θα έχουμε εύκολη αποστολή.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση