GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η τραπεζική ένωση στο επίκεντρο της Συνόδου Κορυφής...

Το μέλλον της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης, με βασική προτεραιότητα τη δημιουργία ενός ενιαίου εποπτικού μηχανισμού για τον ευρωπ...

Το μέλλον της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης, με βασική προτεραιότητα τη δημιουργία ενός ενιαίου εποπτικού μηχανισμού για τον ευρωπαϊκό τραπεζικό τομέα, θα συζητήσουν οι ευρωπαίοι ηγέτες στη Σύνοδο Κορυφής της 13ης και 14ης Δεκεμβρίου.
Στην καθιερωμένη επιστολή του προς τους ευρωπαίους ηγέτες, ο πρόεδρος της ΕΕ, Χέρμαν Βαν Ρομπάι, αναφέρει πως «σκοπός της συνάντησής μας είναι να χαράξουμε ένα συγκεκριμένο οδικό άξονα για την ολοκλήρωση της οικονομικής και νομισματικής Ένωσης».
Οι διαβουλεύσεις των «27» στη Σύνοδο θα βασιστούν στην έκθεση Ρομπάι για μια «Ευφυή Οικονομική και Νομισματική Ένωση», η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από μία εβδομάδα και στην οποία περιλαμβάνονται οι κοινές προτάσεις των Προέδρων της Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, του Eurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι.
Επιπλέον, ο Ρόμπαϊ στην επιστολή του προς τους ευρωπαίους ηγέτες αναφέρει ότι η συζήτηση για το μέλλον της ΟΝΕ, θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας των εργασιών της Συνόδου, παρουσία του Προέδρου της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι. Τη δεύτερη ημέρα της συνόδου οι συζητήσεις θα επικεντρωθούν σε θέματα διεύρυνσης της ΕΕ και στην προετοιμασία επόμενων Ευρωπαϊκών Συμβουλίων, όπως του Μαρτίου του 2013 για θέματα ανάπτυξης και του Δεκεμβρίου του 2013 που θα ασχοληθεί με θέματα άμυνας.

1 σχόλιο

  1. Όταν ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ λέγονται και δημοσιογράφοι ... ΕΝΑΣ αγρότης που ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ τα παπαγαλάκια του ΣΚΑΙ..
    .................................
    Στην «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΪ με το Βασίλη Λυριτζή και το Δημήτρη Οικονόμου ακούστηκε η πιο… πληρωμένη απάντηση.
    Ρωτάνε οι δημοσιογράφοι αγρότη από την Καρδίτσα που είναι στον δρόμο:

    «Μα γιατί λέτε ότι σας φταίει το κράτος; Γιατί δεν κάνατε την παραγωγή σας ανταγωνιστική; Και η Ινδία και η Αφρική έχουν αντίστοιχα προϊόντα… γιατί να πάρουν τα δικά σας;» ΡΩΤΆ Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ~Οικονόμου

    Απάντηση του αγρότη:«Και στην Ινδία και την Αφρική έχουν πολύ καλούς δημοσιογράφους που αμείβονται με 10 Ευρώ. Να τους φέρουμε λοιπόν και να φύγετε εσείς, είστε ακριβοί.»

    ΝΟΜΊΖΟΥΝ ΌΤΙ ΚΆΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΊΑ!!! ΕΎΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΎΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΕ ΚΑΝΆΛΙ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΆΝ...

    {ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΎΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΓΛΙΤΏΣΤΕ ...Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΊΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΊΑ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΑ.}

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση