GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολάντ: Χριστούγεννα με την πεθερά...

Στην ιδιαίτερη πατρίδα της συζύγου του, Βαλερί, επέλεξε να περάσει την ημέρα των Χριστουγέννων ο Φρανσουά Ολάντ, παρέα με την πεθερά του ...

Στην ιδιαίτερη πατρίδα της συζύγου του, Βαλερί, επέλεξε να περάσει την ημέρα των Χριστουγέννων ο Φρανσουά Ολάντ, παρέα με την πεθερά του και τους συγγενείς της πρώην δημοσιογράφου του περιοδικού «Paris Match».
Ο Γάλλος πρόεδρος, πέρασε τα Χριστούγεννα με διακριτικότητα και μακριά από τις κάμερες, στην πόλη Ανγκερ της δυτικής Γαλλίας. Στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι βρέθηκαν συνολικά είκοσι άτομα, ανάμεσά τους και τα πέντε αδέρφια της συζύγου του.
Η Βαλερί επισκέπτεται πολύ συχνά την μητέρα της, στον τόπο καταγωγής της. Τρεις εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα είχε βρεθεί πάλι στην Ανγκερ. Εξάλλου, όπως , "Eίμαι πολύ περήφανη για τις ρίζες μου", είχε δηλώσει κατά το παρελθόν η ίδια.
Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ολάντ επισκέπτεται την οικία της πεθεράς του καθώς και πέρυσι είχε περάσει την μέρα των Χριστουγέννων μαζί με τα πεθερικά του.
Πηγή: Ouestfrance.fr


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση