GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η βία παράγει περισσότερη βία

Το περιστατικό βίας έναντι βουλευτή του Σύριζα προβληματίζει και δημιουργεί εύλογες ανησυχίες για τον κίνδυνο ενός «ακήρυχτου πολέμου» β...


Το περιστατικό βίας έναντι βουλευτή του Σύριζα προβληματίζει και δημιουργεί εύλογες ανησυχίες για τον κίνδυνο ενός «ακήρυχτου πολέμου» βίαιων αντιποίνων μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγής.
Όσο και αν καταγγέλλει ο παθών βουλευτής -που εμείς δεν έχουμε λόγο να το αμφισβητήσουμε- πως τα άτομα που του επιτεθήκαν ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής, δεν μπορούμε να αποδώσουμε συλλογικές ευθύνες σε ένα συγκεκριμένο κόμμα, υποκαθιστώντας τον ρόλο της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Μάλιστα, όταν η...http://rizopoulospost.com/h-via-paragei-via/#ixzz2FR7rj6CN

3 σχόλια

  1. Δεν καταδικάζεις(μορφονιέ Αδωνι) τη βία σε βάρος των άλλων αλλά τη βία που φοβάσαι ότι θα υποστείς....

    ΚΑΤΑΔΙΚΆΣΤΕ, ΚΑΤΑΔΙΚΆΣΤΕ…

    Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει άγρια δολοφονική επίθεση σε βάρος του βουλευτή του, Δημήτρη Στρατούλη, από μέλη της Χρυσής Αυγής.

    Έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή είχε -υποτίθεται- στο στόχαστρό της τους πολιτικούς της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησαν -συνεχίζουν να κυβερνούν- και οδήγησαν τη χώρα στην χρεοκοπία, αλλά, για την ώρα, επιτίθεται μόνο σε αριστερούς που δεν κυβέρνησαν ποτέ.

    Όλοι καταδικάζουν τη βία.
    Ή σου ζητούν να καταδικάσεις τη βία.
    Τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται ...

    – δηλαδή και τον Καραϊσκάκη και τον Κολοκοτρώνη.

    Περιέργως, αν και δεκάδες χιλιάδες Έλληνες αναγκάζονται να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό, κανείς δεν σκέφτηκε να ζητήσει να καταδικάσουμε τη μετανάστευση.
    Τη μετανάστευση των Ελλήνων, βέβαια.

    Γιατί τη μετανάστευση των ξένων στην Ελλάδα την έχουμε καταδικάσει.

    Η Ελλάδα χρεοκόπησε χωρίς να έχει οδηγηθεί κανένας πολιτικός στο δικαστήριο.

    Οι Έλληνες πολίτες πληροφορούνται πως έχουν το δικαίωμα να μην πληρώνουν το αντίτιμο για ένα προϊόν ή μια υπηρεσία που αγοράζουν, αν το κατάστημα δεν τους δώσει απόδειξη αλλά δεν έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν την απόδειξη για το ελληνικό δημόσιο χρέος που ανέρχεται σε εκατοντάδες δισεκατομμύρια και πρέπει να το πληρώσουν αν και έχει διαλύσει τις ζωές τους.

    Χιλιάδες Έλληνες αυτοκτονούν, ακόμα περισσότεροι μένουν άστεγοι, ενώ, χτες, βάρκα με μετανάστες βουλιάζει ανοιχτά της Λέσβου, με αποτέλεσμα 21 άνθρωποι να βρουν τραγικό θάνατο και 6 ακόμα να αγνοούνται.

    Οι νεκροί αποκαλούνται από τα ΜΜΕ -αλλά και από την πλειοψηφία των πολιτών- «λαθρομετανάστες».

    Πάλι καλά, θα μπορούσαν να χαρακτηρίζονται «λαθρονεκροί» ή «λαθροπτώματα».

    Όταν έχεις καταδικάσει τη δικαιοσύνη, τη λογική και την ανθρωπιά, δεν έχεις το δικαίωμα να καταδικάζεις τη βία. Είναι η καταδίκη της δικαιοσύνης, της λογικής και της ανθρωπιάς που κάνει τη βία αναπόφευκτη.

    Και εσένα που καταδικάζεις τη βία γραφικό και υποκριτή.

    Γιατί δεν καταδικάζεις τη βία σε βάρος των άλλων αλλά τη βία που φοβάσαι ότι θα υποστείς.
    Τη βία που εσύ καλείς και προσκαλείς.

    Και η βία σε ακούει και έρχεται.
    Ολοταχώς....

    Πιτσιρίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. PITSIRIKO
    DEN TRAVAS TA VYZIA SOU NA KATEVASEIS GALA GIA NA VYZAKSEIS TOUS PEINASMENOUS EKDROMEIS METANASTES!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. RE KOLE SIGRINIS TOUS ELLINES POU TAKSIDEUOUN NOMIMOS ENTOS TIS EUROZONIS ME TOUS PARANOMOUS LA8ROISVOLEIS POU KATAPATOUN TOUS NOMOUS TOU ELINIKOU KRATOUS;EXEIS MPERDEPSI TA SOVRAKA ME TIS GRAVATES!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση