GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρώτος ο Τσίπρας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Με 2.096 ψήφους ο Αλέξης Τσίπρας αναδείχθηκε πρώτος στην ψηφοφορία για την ανάδειξη της νέας κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με ...

Με 2.096 ψήφους ο Αλέξης Τσίπρας αναδείχθηκε πρώτος στην ψηφοφορία για την ανάδειξη της νέας κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ, το Αριστερό Ρεύμα που κατέβηκε με ξεχωριστό ψηφοδέλτιο, έλαβε το 25,71% των ψήφων.
Από την ψηφοφορία, προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:
Γραμμένοι 3.308
Ψήφισαν 2.897 87,58%
Εγκυρα 2.879 99,38%
Ακυρα 9 0,31%
Λευκά 9 0,31%
Έλαβαν:
Ενιαίο ψηφοδέλτιο 2.008 ψήφους  74,2%
Αριστερή Πλατφόρμα 695 ψήφοι 25,71%
Επίσης στη νέα Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή συμμετέχουν 75 μέλη καθ΄ υπόδειξη των συνιστωσών σύμφωνα με την απόφαση της Συνδιάσκεψης.

3 σχόλια

  1. Εμφυλιος στο ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ..
    "Ξενος" ο Λαφαζανης στο κομμα του!

    Έχετε ακούσει την φράση που λέει "ήρθαν τ' άγρια να διώξουν τα ήμερα";

    Αν αποδεχτούμε ότι οι παλιοί ΣΥΡΙΖΑίοι μπορούν κατά συνθήκη να χαρακτηριστούν και "ήμερα", τότε η κατάσταση που επικρατεί στην Κουμουνδούρου αποτελεί την απόλυτη εφαρμογή της παραπάνω πρότασης...

    Οι ΠΑΣΟΚοι (πονηρά όντα ως γνωστόν) έχουν εδώ και καιρό κάνει... έφοδο στον ΣΥΡΙΖΑ, μετατρέποντας το κόμμα του 4,6% σε κόμμα του 26,89%.

    Για να το πούμε διαφορετικά, σε κάθε έναν παλιό ψηφοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ, αντιστοιχούν περίπου πέντε... φρεσκοΣΥΡΙΖΑίοι πρώην ΠΑΣΟΚοι.

    Πως λοιπόν....να μην αποδοκιμαστεί ο Λαφαζάνης που επιμένει στις ιδέες και τη φρασεολογία της αριστεράς, χωρίς να λογαριάζει τον αντίκτυπο στις δημοσκοπήσεις και τα εκλογικά αποτελέσματα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ~~~~~~~~~~~~~~ Η ντουντούκα.

    Όταν οι αρχιτέκτονες της πολιτικής της ντουντούκας Παπανδρέου και Αρσένης έριχναν... «Τσάτσους, Δράκους και κάστρα της ολιγαρχίας» λεφτά υπήρχαν στα κρατικά Ταμεία. Οι «μπολσεβίκοι» τα βρήκαν και τα έφαγαν με τους πολιτικούς της μεταπολίτευσης.
    Σήμερα η πολιτική της ντουντούκας έχει μόνο βαστάζους.

    Λεφτά δεν υπάρχουν.

    Τα θυμήθηκα όλα αυτά όταν την Παρασκευή βαδίζοντας στο Σύνταγμα δίπλα σε διαδήλωση, όπου μεταξύ άλλων, λογικών συνθημάτων και αιτημάτων, ακούγονταν και αλλά άσχετα και περίεργα. Συνθήματα «επαναστατικά» μεν (που πυκνώνουν τελευταία) αλλά είναι χωρίς αντίκρισμα και χωρίς κανένα νόημα.
    Ας δούμε γιατί.
    Φωνάζουν «έξω τα κρατικά μονοπώλια» αλλά υπονομεύουν ουσιαστικά τον Φωτόπουλο της ΔΕΗ και την παρέα του.
    Φωνάζουν «διώξτε τα καρτέλ της ολιγαρχίας» αλλά υπονομεύουν τους κρατικούς υπαλλήλους και εργάτες των λεωφορείων, των τρένων, των νερών, του φυσικού αερίου, και των ταχυδρομείων.

    Ζητάνε «να πληρώσει η πλουτοκρατία» αλλά οι μεγάλες επιχειρήσεις του πλούτου (ρεύμα, φυσικό αέριο, νερά, τρένα, λεωφορεία, ταχυδρομεία, νικέλιο, πετρέλαια, λιμάνια, μεταλλεύματα) είναι στα χέρια του κράτους και είναι όλες με ζημιές και καταχρεωμένες.

    Μονοπώλια λοιπόν και καρτέλ εκτός από τα κρατικά δεν υπάρχουν.

    Τα πρόλαβε η κωμωδία της «αλλαγής του ΠΑΣΟΚ».

    Έτσι η πολιτική της ντουντούκας τελείωσε γιατί πρακτικά δεν υπάρχει αντικείμενο.

    Έμειναν μόνο οι βαστάζοι της ντουντούκας.

    Αλλά τι μπορούν να περιμένουν σήμερα οι βαστάζοι της ντουντούκας;

    Τι περιμένουν λοιπόν οι σημερινοί βαστάζοι της ντουντούκας;
    Ότι αν κάνει αποκρατικοποιήσεις ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης και έλθουν στρατηγικοί επενδυτές να βάλουν τα λεφτά τους θα ανέβουν στην κυβέρνηση οι αριστεροί να τους τα πάρουν;

    Ότι θα έλθει ο ΣΥΡΙΖΑ με τους Πασόκους και τους καθηγητές του να ξαναρίξουν τα κάστρα και να επεκτείνουν το κράτος για να αρχίσει καινούργια μάσα;

    χεχεχε..... χέσα μέσα, καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τράβηξε τα βλέμματα η Άννα Διαμαντοπούλου, όταν στο πάρτι που διοργάνωσε ο Ανδρέας Παπαδόπουλος για την ονομαστική του εορτή, χόρεψε ζεϊμπέκικο.

    Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ έδωσε πάρτι το βράδυ του Σαββάτου στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση, επί της οδού Μασσαλίας. Μάλιστα υπήρχε και ζωντανή ρεμπέτικη μουσική από δύο νεαρούς μέλη της ΔΗΜΑΡ. Ο ένας έπαιζε μπουζούκι και ο άλλος ακορντεόν.

    Το πιο εντυπωσιακό που συνέβη στο πάρτι ήταν το ζεϊμπέκικο που χόρεψε η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, υπό τους ήχους του ζεϊμπέκικου της Ευδοκίας: «Είναι ένας ελληνικός χορός, το ζεϊμπέκικο είναι άλλωσε χορός της χαρμολύπης», έλεγε αργότερα η κυρία Διαμαντοπούλου.

    Την πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ παρακολουθούσε να χορεύει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, ο οποίος στη συνέχεια έριξε και αυτός μια στροφή υπό τους ήχους του «Ζεϊμπέκικου της Ευδοκίας» στο πάρτι του πιστού συνεργάτη του.

    Παρόντες ήταν σχεδόν το σύνολο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ και τα στελέχη της, ανάμεσα στους οποίους οι Νίκος Τσούκαλης, Γρηγόρης Ψαριανός, Σπύρος Λικούδης, Νίκος Μπίστης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Σάκης Οικονόμου, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας, ενώ γύρω στα μεσάνυχτα έκανε την εμφάνισή του και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος είχε σύντομη συνομιλία με τον κ. Κουβέλη, λέγοντας ότι θα πρέπει να βρίσκεται την Κυριακή το πρωί στο γραφείο του για το θέμα της επαναγοράς των ομολόγων. Επίσης, παρόντες ήταν η Αλεξία Μπακογιάννη, ο αδελφός της δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης αλλά και αρκετοί δημοσιογράφοι κυρίως τηλεοπτικοί.

    Το πάρτι τελείωσε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.


    Εδώ ο κόσμος καίγεται, δεν έχει να αγοράσει πετρέλαιο, φαγητό για τα παιδιά του, φάρμακα κλπ και εκείνοι ...γλεντάνε και χτενίζονται και κάνουν προκλητικά γλέντια !
    Γι' αυτό και ο Σύριζα θα πάει στο 40% και η Χρ. Αυγή στο 30% ! Ήδη το ΠΑΣΟΚ σήμερα έγινε 2 κομμάτια και θα διασπαστεί κι άλλο, το ίδιο και η ΔΗΜΑΡ, με τη μαζική φυγή χιλιάδων στελεχών και μελών. Η ΝΔ είναι στα όρια της παράκρουσης, αφού πολλοί βουλευτές δεν πρόκειται να ψηφίσουν τη κατάργηση του αφορολογήτου για παιδιά και τη κατάργηση των τριτεκνικών- πολυτεκνικών επιδομάτων και είναι έξαλλοι με Στουρνάρα και Βρούτση !

    Η πρόταση είναι απλή : Μέχρι να φύγει το μνημόνιο, κανένας μισθός στο Δημόσιο δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις 2000 ευρώ ( μαζί με όλα τα επιδόματα- υπερωρίες ή ότι άλλο ). Και η σύνταξη ( ακόμα κι αν παίρνει κανείς 3-4 μαζί ) δεν θα πρέπει, συνολικά, να ξεπερνά τις 2500 ευρώ καθαρά. Κι όποιος πρόεδρος, πρωθυπουργός, υπουργός, βουλευτής, περιφερειάρχης, δήμαρχος και κάθε ανώτερο στέλεχος του Δημοσίου ή δ. υπάλληλος ή συνταξιούχος, έχει οικογενειακές καταθέσεις πάνω από 200.000 ευρώ μετρητά, μέχρι το 2020 να λαμβάνει μόνο το βασικό μισθό 580 ευρώ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση