GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνομιλίες Σαμαρά – Χριστόφια για τρέχοντα θέματα

Συνομιλίες για τρέχοντα θέματα που απασχολούν Κύπρο και Ελλάδα θα έχουν απόψε στη διάρκεια δείπνου ο Πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας και ο ...

Συνομιλίες για τρέχοντα θέματα που απασχολούν Κύπρο και Ελλάδα θα έχουν απόψε στη διάρκεια δείπνου ο Πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας και ο Έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Όπως ανακοινώθηκε, ο Πρόεδρος Χριστόφιας θα παραθέσει δείπνο στην κατοικία του στο Κελλάκι, κοντά στη Λεμεσό, στον Έλληνα πρωθυπουργό, ο οποίος φθάνει το απόγευμα προκειμένου να μιλήσει στο αυριανό τέταρτο ετήσιο μνημόσυνο του τέως προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Τάσσου Παπαδόπουλου.
Εξ άλλου, ανακοινώθηκε ότι πριν από την ομιλία του στο μνημόσυνο, ο κ. Σαμαράς θα έχει στο ξενοδοχείο του χωριστές συναντήσεις μισής ώρας με τον Πρόεδρο της Βουλής και πρόεδρο του σοσιαλιστικού κόμματος ΕΔΕΚ Γιαννάκη Ομήρου και τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος Μάριο Καρογιάν.
Ο κ. Σαμαράς θα αναχωρήσει το μεσημέρι για το Μόναχο, όπου θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Βαυαρίας προτού μεταβεί τη Δευτέρα στο Οσλο της Νορβηγίας, για να παραλάβει, μαζί με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους ηγέτες, το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης, το οποίο απονεμήθηκε στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση