GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Όποιος προσπαθεί να αντιστοιχίσει την Αριστερά με την άκρα Δεξιά είναι πράκτορας»

Τις δηλώσεις του Αχαιού βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θανάση Νταβλούρου περί συμπόρευσης ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγής σχολίασε η βουλευτής Αχ...

Τις δηλώσεις του Αχαιού βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θανάση Νταβλούρου περί συμπόρευσης ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγής σχολίασε η βουλευτής Αχαΐας του ΣΎΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου, στο Ράδιο-Γάμμα.
Η κ. Κανελλοπούλου, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Ο κ. Νταβλούρος ανήκει σε εκείνο το κομμάτι της Νέας Δημοκρατίας, που βλέπει την πελατεία του να μετακομίζει προς την Άκρα Δεξιά και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους πείσει ότι ”εδώ είναι το καλό».
Πρόσθεσε μάλιστα ότι: «Έχουμε συνηθίσει να τα ακούμε αυτά από τα ΜΜΕ τον τελευταίο καιρό. Αυτή η θεωρία που αναπτύσσεται, η θεωρία των δύο άκρων που εξισώνει ας πούμε τους κοινωνικούς αγώνες και τις διεκδικήσεις, τις δίκαιες διεκδικήσεις του ελληνικού λαού, ο οποίος δοκιμάζεται με τον τρόπο που όλοι μας ξέρουμε, εξισώνει, με όχι αλήτικες συμπεριφορές, όχι επιθετικές συμπεριφορές, όχι δολοφονικές απόπειρες -γιατί όλα αυτά έχουν γίνει από την πλευρά της Χρυσής Αυγής-τι να πω; Δεν είναι ανόητοι. Δεν νομίζω ότι είναι υπόθεση βλακείας. Ακόμα και η ίδια η Νέα Δημοκρατία, έχει κάνει τα πάντα σήμερα να το μαζέψει όλο αυτό. Εγώ παρακολουθούσα τον κ. Παυλόπουλο, ο οποίος έλεγε ότι αυτά δεν εκφράζουν τη Νέα Δημοκρατία κτλ. Προσπαθούν να το μαζέψουν. Για τον κ. Νταβλούρο δεν μου κάνει καμιά εντύπωση».
Είπε επίσης ότι οι Αχαιοί είναι έξυπνοι άνθρωποι και πως θα δώσουν στον κ. Νταβλούρο την απάντηση που του αντιστοιχεί.
«Θυμάμαι ότι ο κ. Νταβλούρος ήταν διευθυντής Ασφαλείας Αχαΐας, όταν καίγονταν οι μετανάστες, διάφορα επεισόδια. Είχε γίνει η Πάτρα ένα πεδίο δράσης παρανόμων. Εντάξει. Οπότε νομίζω ότι ο κ. Νταβλούρος είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλάει για τέτοιου είδους πράγματα και να κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ για ό,τι έχει σχέση με τη βία.
Ιστορικά η Αριστερά έχει υποστεί βία από την Ακροδεξιά. Εγώ ελπίζω ότι οι Αχαιοί είναι έξυπνοι άνθρωποι, με πολύ δημοκρατικά αντανακλαστικά και θα δώσουν στον κ. Νταβλούρο την απάντηση που του αντιστοιχεί».
Μάλιστα χαρακτήρισε ως ύποπτο, προβοκάτορα και πράκτορα όποιον προσπαθεί να αντιστοιχίσει αριστερά με άκρα δεξιά.
«Καμία εποχή κατά τη γνώμη μου δεν σηκώνει τέτοια αντιστοιχία. Όποιος προσπαθεί να αντιστοιχίσει την Αριστερά με την Άκρα Δεξιά, είναι πάρα πολύ ύποπτος, είναι προβοκάτορας, είναι πράκτορας».

6 σχόλια

  1. Τι μαοϊστικό λείψανο αυτός ο Σκουρλέτης.
    Μιλάμε για φιγούρα cult.
    Welcome to the real Syriza!

    Ειναι προφανες οτι επιζητουν την πολωση και την ενταση.Ειναι επισης φανερο οτι ελπιζουν σε καινουρια μπαχαλα.

    Αφού ρε σύντροφε Σκουρλέτη, αφήνετε όλους τους σαλεμένους, πρεζόνια και χούλιγκαν να μπαίνουν στις πορείες σας!
    Τώρα ζητάς και τα ρέστα?

    Τον Αβδυρά, Αμοιρά πως σκατ… τον λέγανε, που φώναζε για τσεκούρια και μαχαίρια, τον ξεχάσατε?
    Δικός σας δεν είναι?
    Και το άλλο το μαλακισ…νο
    (ο Γρηγορόπουλος) χαβαλέδιαζε με τους φίλους του με τους αστυνομικούς, κι ο άλλος ο μουρλός έβγαλε το όπλο του και το καθάρισε! Τι δουλεια είχε να μπλέκεται με την αστυνομία?
    Αντί να πάει να του αστράψει δυο χαστούκια να ηρεμήσει, έβγαλε το όπλο ο ανισόρροπος!…

    Και εσείς το μωρό το κάνατε ήρωα, λες και πολεμούσε τους κατακτητές της Πατρίδας ή ανδραγάθησε ή ξέρω γω τι…
    Αλλά κάτι πρέπει να βρίσκετε πάντα, σημείο αναφοράς, για να γίνει η επανάσταση σας και τα κολοκύθια σας!

    Πέστε στους ΔΥ που σας ακολουθούν ότι δεν θα ξαναπροσλάβετε κανέναν τους -αν τολμάτε και έχετε τα.. προσόντα- να δούμε πόσοι θα σας μείνουν!

    Άντε ρε, κομπλεξικοί, δεν φτάνει που χάσατε τζάμπα τη ζωή σας για έναν χαμένο σκοπό, θέλετε να καταστρέψετε και τους νέους, να τους κάνετε σα τα μούτρα σας!

    Και εσείς -όταν ενεργείτε έτσι- γίνεστε φασίστες σαν αυτούς που καταγγέλετε!
    Ίδιος είναι ο φασισμός δεξιός κι αριστερός!

    Στον αγύριστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα μάααλιιστααααααααααα,
    να και η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ νο2 !!


    “Επέτειος Γρηγορόπουλου”:
    Μια αποτυχημένη προσπάθεια αντικατάστασης της φθαρμένης μπογιάς του Πολυτεχνείου.

    Για τέταρτη συνεχή χρονιά,
    η μνήμη του θανάτου ενός νεαρού μαθητή γιορτάστηκε με «καλλιστεία για κουκουλοφόρους».

    Όλοι αυτοί που διαδηλώνουν κατά του κράτους, ήδη από τώρα θα ήθελαν μία θέση καλοπληρωμένου άεργου στο Δημόσιο….
    Μήπως όμως διαδηλώνουν, επειδή ακριβώς αυτό το Δημόσιο που ονειρεύονταν παύει σιγά-σιγά να υπάρχει; Ευτυχώς…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συνταρακτικές, συγκλονιστικές, ιδιαιτερα σοβαρές οι απόψεις ενός σοβαρού προσώπου από τον χώρο όπου συνστεγαζονται η αριστερή αλητεία και τα κομματοκοπροσκυλα του βαθέως ΠΑΣΟΚ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού αυτή η καπήλευση του θανάτου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου είναι “βεβήλωση νεκρού” (συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό), τίθεται το εξής ερώτημα:
    Η πλέον αρμόδια για να καταγγείλει τη βεβήλωση είναι η μητέρα του δολοφονηθέντος, που είχε και την επιμέλεια, διότι ήταν ανήλικος.

    Η κυρία Τζίνα Τσαλικιάν, όχι μόνο δεν καταδίκασε επεισόδια και βεβηλώσεις, αλλά ουσιαστικά τα ενθάρρυνε, έριξε λάδι στη φωτιά, ζήτησε να γίνει αργία η μέρα θανάτου του παιδιού της, να καθιερωθεί ως “επέτειος για να μπορούν να διαδηλώνουν οι νέοι χωρίς φόβο” και άλλα φαιδρά, που όντως αρμόζουν σε μία πλούσια κυρία των Βορείων Προαστίων που ζει στην κοσμάρα της, που στέλνει τα παιδιά της σε καλά ιδιωτικά σχολεία, αυτά που χθες λειτούργησαν κανονικότατα…
    Νομίζω ότι το “Μαμάδες Βορείων Προαστίων” δεν είναι τόσο εξωπραγματικό. Αν δεν το έχετε διαβάσει, σας το συνιστώ.

    Νομίζω ακόμα ότι αρκετά σιώπησε η ελληνική κοινωνία απέναντι στην προκλητική και παράλογη στάση της κυρίας Τζίνας Τσαλικιάν, από σεβασμό στον πόνο της ως μητέρας. Πλέον, οι δικαιολογίες δεν υπάρχουν.

    Η συνεχιζόμενη άηθη στάση της, είτε με τις παρεμβάσεις της, είτε με την εύγλωττη σιωπή επιδοκιμασίας των όσων πράττουν άλλοι στη μνήμη του παιδιού της, πρέπει να ωθήσουν κάποιους σοβαρούς ανθρώπους να καλέσουν δημοσία την κυρία αυτή να πάρει ξεκάθαρη θέση: Θέλει αυτό το νταβαντούρι να συνεχίζεται ή όχι;

    Να το γνωρίζει, όμως, ότι αν συνεχιστεί η κατάσταση αυτή, η μνήμη του άτυχου παιδιού της θα γίνει, ως μη ώφειλε, απεχθής για μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας. Αν την ενδιαφέρει αυτό την κυρία Τσαλικιάν….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημοσκόπηση για τη φυλλάδα των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ "Συντακτών":
    +1,2% ο ΣΥΡΙΖΑ και +0,2% η ΝΔ... παρά τα μέτρα.

    [Παρά το ότι λήφθηκαν πολύ σκληρά μέτρα από την Κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξεκολλάει και η ΝΔ καταφέρνει όχι μόνο να κρατάει αλλά και να αυξάνει ελαφρά το ποσοστό της σε σχέση με τη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας το Σεπτέμβριο... Πράγμα που δείχνει ότι σε εκλογές, το 25% των αμετακίνητων ΝΔιτών, μπορεί να αυξηθεί κατά πολύ αν η κατάσταση βελτιωθεί προς το καλύτερο]

    Το 80% πιστεύει ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν ίδια ή χειρότερα!!

    Παρότι οι ΣΥΡΙΖΑίοι τάζουν τα πάντα στους πάντες ο κόσμος δεν τους πιστεύει και αναμένει να δει που θα μας πάει η ΝΔ τους επόμενους μήνες.
    Σε σχέση με πριν 1,5 μήνα η ΝΔ χάνει 1% και ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει 0,2%.. τόσο καλά !!!
    Το εντυπωσιακότερο όλων όμως είναι ότι...αυξήθηκε κατά 5% το ποσοστό όσων πιστεύουν ότι θα ήμασταν χειρότερα με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

    Ο κόσμος έχει αρχίσει και τους καταλαβαίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κυρία να διαβάσει τα βιβλία "Κουκούλα και λαϊκή κουλτούρα", "Κουκούλα, μολότοφ και επανάσταση". Αν είμαστε της πλάκας να ξέρουμε και το γιατί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση