GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μόνο στον ιδιωτικό τομέα οι νέες θέσεις εργασίας...

Ματαιοπονούν όσοι ελπίζουν ότι θα ανοίξουν και πάλι οι πόρτες του ελληνικού Δημοσίου για προσλήψεις. Ο ρόλος του κράτους θα πρέπει να εσ...

Ματαιοπονούν όσοι ελπίζουν ότι θα ανοίξουν και πάλι οι πόρτες του ελληνικού Δημοσίου για προσλήψεις. Ο ρόλος του κράτους θα πρέπει να εστιαστεί «στο πως θα επιτρέψει στον ιδιωτικό τομέα να κάνει σωστά την δουλεία του», αφού αυτός είναι ο μόνος που μπορεί να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας μέσα στα επόμενα χρόνια.
Το μήνυμα αυτό έστειλε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Νότης Μηταράκης, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για την προσέλκυση επενδύσεων και το ξεμπλοκάρισμα σχεδίων που εκκρεμούσαν για χρόνια.
Ο κ. Μηταράκης αναφερόμενος στο τραπεζικό σύστημα επισήμανε η ανακεφαλαιοποίησή του θα τού επιτρέψει να αποδεσμευτεί σταδιακά από την εξάρτηση των μηχανισμών στήριξης και παροχής ρευστότητας, ενώ τόνισε ότι το μεγάλο στοίχημα είναι η επιστροφή των καταθέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση