GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοκτόνησε ο πρέσβης της Σερβίας στο ΝΑΤΟ μπροστά στα μάτια του υφυπουργού Εξωτερικών

Ο Μπράνισλαβ Μιλίνκοβιτς, πρέσβης της Σερβίας στο ΝΑΤΟ, 52 ετών, αυτοκτόνησε στις Βρυξέλλ...


Ο Μπράνισλαβ Μιλίνκοβιτς, πρέσβης της Σερβίας στο ΝΑΤΟ, 52 ετών, αυτοκτόνησε στις Βρυξέλλες. Σύμφωνα με τα σερβικά ΜΜΕ ο Πρέσβης Μιλίνκοβιτς έθεσε τέρμα στη ζωή του πηδώντας από το πάρκινγκ του αεροδρομίου των Βρυξελλών μπροστά στα μάτια του υφυπουργού Εξωτερικών Ζόραν Βούγιτς, τον οποίο συνόδευε.
Το σερβικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι ο πρέσβης Μιλίνκοβιτς «απεβίωσε με τραγικό τρόπο» χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες.
Ο Μπράνισλαβ Μιλίνκοβιτς ήταν έμπειρος διπλωμάτης με μακροχρόνια θητεία σε διεθνείς οργανισμούς. Το 2009 τοποθετήθηκε πρεσβευτής της Σερβίας στο ΝΑΤΟ ενώ από το 2004 ήταν ειδικός απεσταλμένος του υπουργού Εξωτερικών της Σερβίας -Μαυροβουνίου στην έδρα της βορειοατλαντικής συμμαχίας. Νωρίτερα, υπηρέτησε ως μόνιμος αντιπρόσωπος της χώρας του στον ΟΑΣΕ και τον ΟΗΕ. Το τίτλο του πρέσβη έλαβε το 2000.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση