GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος: Θέλει ο Τσίπρας σύνδεση με το δολάριο;

«Η μέθοδος των Πράξεων Νομοθετικού περιεχομένου πρέπει να περιοριστεί εκεί που είναι αναγκαίο», είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέ...


«Η μέθοδος των Πράξεων Νομοθετικού περιεχομένου πρέπει να περιοριστεί εκεί που είναι αναγκαίο», είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης.
Ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε πως τα σημαντικά θέματα με πολιτική προέκταση πρέπει να συζητώνται σε επίπεδο αρχηγών. Ωστόσο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε πως δεν αναμένει ενημέρωση για κάθε διοικητική λεπτομέρεια.
Χαρακτήρισε την επαφή με τους δύο αρχηγούς των κομμάτων πολύ καλή και δήλωσε ότι δε διαφωνεί με την γραμματεία συντονισμού που αποφάσισε ο πρωθυπουργός.
Επανέλαβε για μια ακόμη φορά πως δεν έχει συζητηθεί θέμα ανασχηματισμού. Επιπλέον είπε πως για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τους υπαλλήλους της ΔΕΗ δεν είχε ενημερωθεί, όμως πρόσθεσε πως η συγκεκριμένη Πράξη τελικά δεν κατατέθηκε.
«Θεωρούμε υποχρέωση του Εurogroup να αποφασίσει την εκταμίευση της δόσης» είπε ο κ. Βενιζέλος. Σχολιάζοντας το νέο φορολογικό μελτρω είπε ότι τα φορολογικά μέτρα ανήκουν στο πακέτο των μέτρων στις 7 Νοεμβρίου και ότι οι επιπτώσεις σε ένα άλλο σενάριο θα ήταν επιπτώσεις κόλασης, αν τώρα είναι τραγικές. Αναφορικά με το «χαράτσι» της ΔΕΗ είπε ότι δεν έχει διακοπεί σε κανένα σπίτι το ρεύμα λόγω ειδικού τέλους.
Τέλος απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα ρώτησε αν συμφωνεί με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνο Καμμένο για σύνδεση ελληνικού νομίσματος με το δολάριο επισημαίνοντάς ότι αντίστοιχη σύνδεση είχε η Αργεντινή στη χρεοκοπία.Πηγή: protothema.gr

2 σχόλια

  1. Θέλει η Ελλάδα το ευρώ που είναι σκληρό?? Η δραχμή που θα ανακάμψουμε.??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ΧΑΡΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΟ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση