GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άνεργες νοικοκυρές έγιναν πόρνες πολυτελείας...

Η Ιταλική Αστυνομία έκανε έφοδο, μετά από καταγγελία, σε διαμέρισμα στην περιοχή Μοντεσιλβάνο, της Πεσκάρα και συνέλαβε τέσσερις γυναίκε...

Η Ιταλική Αστυνομία έκανε έφοδο, μετά από καταγγελία, σε διαμέρισμα στην περιοχή Μοντεσιλβάνο, της Πεσκάρα και συνέλαβε τέσσερις γυναίκες, οι οποίες είχαν μετατρέψει το σπίτι σε πορνείο πολυτελείας.
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν τρεις Ιταλίδες και μία Ρουμάνα, οι οποίες όπως αποδείχτηκε δεν ήταν επαγγελματίες του είδους, αλλά άνεργες νοικοκυρές, οι οποίες αφού δεν έβρισκαν άλλη δουλειά στράφηκαν στην πορνεία.
Μάλιστα για να εισπράττουν περισσότερα χρήματα ικανοποιούσαν ιδιαίτερα γούστα αρκεί οι πελάτες να πλήρωναν κάτι παραπάνω. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο διαμέρισμα βρέθηκαν χειροπέδες, μαστίγια, λιπαντικές αλοιφές και άλλα ...εργαλεία της δουλειάς.
Επίσης κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, από τα οποία οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τους τηλεφωνικούς αριθμούς των πιο τακτικών πελατών του ... σπιτιού. Η 43χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού συνελήφθη επίσης και κατηγορείται για εκμετάλλευση πορνείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση