GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα τώρα και ο Χρυσοχοΐδης για τη λίστα Λαγκάρντ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. ΜΟΝΟ στο PRESS-GR Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται σύμφωνα με πληροφορίες και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ύστερα απ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται σύμφωνα με πληροφορίες και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ύστερα από τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Ο βουλευτής και πρώην υπουργός έχει αρχίσει να ανησυχεί διαβάζοντας το παρακάτω απόσπασμα της ανακοίνωσης Βενιζέλου που φαίνεται ότι περνά τώρα (και) σε εσωκομματική αντεπίθεση. Ιδού τι λέει ακριβώς:
"Εκκρεμεί επίσης - το ερώτημα που αφορά την "πηγή"´που ενώ δήλωσε στη Βουλή και τη δικαιοσύνη ότι δεν διαθέτει τη "λίστα" τη διοχέτευσε προς δημοσίευση σε συγκεκριμένο έντυπο με την ενθουσιώδη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ"
Το θέμα είναι με ποιο έμμεσο τρόπο φωτογραφίζεται ο Χρυσοχοΐδης με αυτή την παράγραφο...

2 σχόλια

  1. Τα γυρίζει η άπλυτη του ΣΥΡΙΖΑ-Βαλαβάνη: Εγώ είπα μόνο αυτά που άκουσα για τη λίστα
    (βίντεο)
    «Δεν είπα τίποτε εγώ για τα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ. Ακούστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή που συμμετείχα και με μεγάλη μου έκπληξη είδα πως μεταφέρθηκε το θέμα», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάντια Βαλαβάνη.

    «Εγώ απλώς επανέλαβα αυτό που συζητήθηκε και βγήκε ως συμπέρασμα στην εκπομπή», είπε η κ. Βαλαβάνη.
    Δείτε το βίντεο από το MEGA:


    Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ΠΑΣΟΚ ετοιμάζουν επικοινωνιακή αντεπίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ που επί μήνες κατηγορούσε το σύνολο σχεδόν των στελεχών αλλά κυρίως τον κ. Βενιζέλο για την υπόθεση της λίστας.

    Υπενθυμίζουν, μάλιστα, τη στάση της βουλευτού Ζωής Κωνσταντοπούλου που έφτασε στο σημείο να αμφισβητήσει δημοσίως την εντιμότητα του κ. Βενιζέλου ακόμη και για ένα χαρτί συνεργάτη του που του υπενθύμιζε να πιει το φάρμακό του.

    Ετσι, όπως αναφέρουν, σύντομα θα κληθεί ο ΣΥΡΙΖΑ να «απολογηθεί» για τους ισχυρισμούς της Νάντιας Βαλαβάνη περί των 600 ονομάτων που έλειπαν από τη λίστα, περί της υιοθέτησης της «λίστας Βαξεβάνη»
    και για τα όσα έλεγε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης σε διαλείμματα τηλεοπτικών εκπομπών ότι δηλαδή «είχαν απαλειφθεί από τη λίστα ονόματα στενών συγγενών του κ. Βενιζέλου».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τη σπάθα σήκωσε και πάλι
    Του ξένου πάρε το κεφάλι
    Τον θάνατό σου καρτεράνε
    Χτύπα προτού σε φάνε

    Αδέρφι την καρδιά σου να `ν’ ατσάλι
    Κάνε την καρδιά σου φυλακή
    Ό,τι μας κλέψανε
    Και μας ντροπιάσανε
    Αν θες να τ’ αναστήσεις πάλι
    Σήκωσε σπάθα φονική

    Τη λευτεριά σου μην τη ζητιανεύεις

    Το δίκιο σου με λόγια μη γυρεύεις

    Τη σπάθα σήκωσε και πάλι

    Του κλέφτη πάρε το κεφάλι

    Τον θάνατό σου καρτεράνε

    Χτύπα προτού σε φάνε.

    Η Ο.Π.Λ.Α.. αν η δικαιοσύνη και το μπουρδέλο σας η βουλή τα κουκουλώσει ΘΑ ΣΑΣ ΒΆΛΟΜΕ ΣΕ ΦΈΡΕΤΡΑ.. ΑΡΚΕΤΆ ΣΑΣ ΑΝΑΜΕΊΧΤΗΚΕ ΟΛΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση