GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ναρκοτέστ σε μαθητές κολλεγίου

Ναρκοτέστ σε μαθητές κολλεγίου  Ένα ακόμα ιδιωτικό σχολείο της Βικτώριας αποφάσισε να υποβάλει τους μαθητές του σε τακτικούς ελέγχους, ...

Ναρκοτέστ σε μαθητές κολλεγίου 

Ένα ακόμα ιδιωτικό σχολείο της Βικτώριας αποφάσισε να υποβάλει τους μαθητές του σε τακτικούς ελέγχους, προκειμένου να εντοπίσει αν κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ οι μαθητές του.
Πρόκειται για το Assumption College του Kilmore, που βρίσκεται έξω από τη Μελβούρνη, το οποίο είναι και το δεύτερο σχολείο της Πολιτείας, μετά το Melbourne Grammar, που εφαρμόζει το πιο πάνω αμφιλεγόμενο μέτρο που εφαρμόζεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια σε πολλά σχολεία των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, σε ναρκοτέστ και αλκοτέστ θα υποβάλλονται μόνο οι μαθητές που δημιουργούν προβλήματα στο σχολείο και έχουν ανάρμοστη και ενοχλητική για τους συμμαθητές τους συμπεριφορά.

Παράλληλα, το σχολείο θα πρέπει να πάρει και τη συγκατάθεση των γονέων των παιδιών, πριν τους δώσει εντολή να φέρουν δείγμα των ούρων τους προς εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί αν κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση