GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Αδιάβαστος πάλι ο Κεδίκογλου

ΣΥΡΙΖΑ: Αδιάβαστος πάλι ο Κεδίκογλου Άμεση ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην δήλωση του Σίμου Κεδίκογλου σχετικά με τα όσα είπε ο Κώστας...

ΣΥΡΙΖΑ: Αδιάβαστος πάλι ο Κεδίκογλου

Άμεση ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην δήλωση του Σίμου Κεδίκογλου σχετικά με τα όσα είπε ο Κώστας Ήσυχος, ο οποίος συνοδεύει τον Αλέξη Τσίπρα στην περιοδεία του στην Λατινική Αμερική.

Αναλυτικά το σχόλιο του γραφείου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης:
"Είναι προφανές ότι για άλλη μία φορά η κυβέρνηση, δια του κυβερνητικού εκπροσώπου, κάνει πως δεν καταλαβαίνει.
Οι επαφές της αντιπροσωπείας μας και του Αρχηγού της Αξιωματικής  αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, αποσκοπούν στη χάραξη μιας ενεργητικής και πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής που θα πρέπει να έχει η χώρα μας, καθώς και στην προσπάθεια να βρεθούν σύμμαχοι για τον ελληνικό λαό, ώστε να ξεπεράσει την κρίση με πολιτικές ανάπτυξης, συνοχής και αναδιανομής και που σαφώς βρίσκονται στον αντίποδα της καταστροφικής πολιτικής της ακραίας λιτότητας που ασκείται στη χώρα μας, από τους προσδεδεμένους στο άρμα της κ. Μέρκελ κυβερνητικούς εταίρους.
Όσο για τον ίδιο τον κ. Κεδίκογλου, τον ενημερώνουμε ότι το ανώτερο αξίωμα στη Βραζιλία, αυτό του Προέδρου, το κατέχει γυναίκα, η κ. Ρούσεφ, και όχι άντρας όπως γράφει στην ανακοίνωσή του. Πολλαπλά εκτεθειμένος και αδιάβαστος για πολλοστή φορά.
 Είναι σίγουρο πια ότι ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει".

Κόμματα: ΣΥΡΙΖΑ
Πηγη: enikos.gr

2 σχόλια

  1. Αλληλεγγύη στην Κατάληψη Villa Amalias

    Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας και ως τέτοιο θα το χρησιμοποιήσουμε ενάντια στην εξουσία. Δεν επιτέθηκαν μόνο στη Villa Amalias. Επιτέθηκαν σε κάθε αντιστεκόμενο που δε σκύβει το κεφάλι στα σχέδιά τους. Στον πόλεμο που μαίνεται, στις μάχες που θα δώσουμε, βρισκόμαστε στο πλευρό καθενός που αντιπαλεύει κάθε είδους εξουσία.

    ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗ VILLA AMALIAS

    ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

    ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουν κι οι Σκοπιανοί τους ήρωές τους... την Γαϊτάνεβα.

    Εκτενή αναφορά κάνει το Σκοπιανό πρακτορείο ειδήσεων ΜΙΝΑ στο θόρυβο που προκλήθηκε από τις γελοίες δηλώσεις της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Γαϊτάνη.

    Φυσικά η καρδιά των Σκοπιανών είναι με την Γαϊτάνη, ενώ δεν παραλείπουν να τονίσουν στην εισαγωγή την άσχημη οικονομική κατάσταση της Ελλάδος παρουσιάζοντας τον μέσο Έλληνα όπως τον παρουσιάζουν και οι γελοίοι πατριώτες του κώλου...

    ΠΟΥ να δείτε τι γράφουν! ...ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση