GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απλήρωτοι ΠΑΣΟΚ: "Δεν έβαλαν ούτε ένα ευρώ από το δώρο..."

Οι  απλήρωτοι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ έστειλαν νέο ηλεκτρονικό μήνυμα με την επισήμανση ότι δεν τους κατεβλήθη "ούτε μέρος του δώρου&...


Οι  απλήρωτοι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ έστειλαν νέο ηλεκτρονικό μήνυμα με την επισήμανση ότι δεν τους κατεβλήθη "ούτε μέρος του δώρου" που τους είχαν υποσχεθεί.
  Διαβάστε αναλυτικά το μήνυμα:

Αφού ευχηθούμε καλά Χριστούγεννα με υγεία σε εσάς και τις οικογένεια σας θα θέλαμε να σας ενημερώσου ότι οι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ εκτός ότι είναι 10 Μήνες απλήρωτοι, δεν τους κατεβλήθη ούτε μέρος του δώρου που τους είχαν υποσχεθεί. Αυτό αποτελεί ποινικό αδίκημα όπως και για κάθε εργοδότη. Αλήθεια ποιο είναι το μήνυμα που στέλνουν προς το σύνολο των εργοδοτών της χώρας? Θα κινηθεί η αυτόφορη διαδικασία? Τι γίνετε με τις εισφορές των υπαλλήλων στο ΙΚΑ? καταβάλλονται κανονικά από το ΠΑΣΟΚ?
Δεν αναρωτιόμαστε πώς μπορούν και κάνουν Χριστούγεννα γνωρίζοντας πως οι υπάλληλοι τους είτε πουλούν προσωπικά τους αντικείμενα για να ζήσουν, είτε καταφεύγουν στα συσσίτια, ενώ οι ίδιοι απολαμβάνουν τις βίλες τους που έφτιαξαν πάνω στις πλάτες αγνών και ανυποψίαστων αγωνιστών. Δεν είναι δυνατόν να έχουν ούτε ψήγμα ενοχής. Και για να τα λέμε με το όνομα τους, εδώ δεν τους πείραξε που κατέστρεψαν 6 εκ εργαζόμενους και συνταξιούχους, του 150 υπαλλήλους θα σκεφτόντουσαν...
Επίσης θα θέλαμε να πουν τι γίνετε με τους συναδέλφους από την επαρχία που δεν έχουν προσληφθεί από τα κεντρικά αλλά από τις νομαρχιακές που κλείνουν από τα χρέη ?... Κάθε Νομαρχιακή και ξεχωριστό νομικό πρόσωπο?..
Το θέμα μας είναι γνωστό και στο ΙΚΑ και σε άλλες υπηρεσίες σχετικές με εργασιακά θέματα. Περιμένουμε για τις ενέργειες τους που θα παραδειγματίσουν και τους άλλους εργοδότες που αθετούν τις υποχρεώσεις τους, η αφήνουν <<νόμιμα>> απλήρωτους εργαζόμενους 5-7 μήνες και τους καταβάλουν μόνο το δώρο.
Είμαστε σε εγρήγορση και συνεννόηση...
Θα ενημερώνουμε άμεσα και με απόλυτη ακρίβεια τους πολίτες της χώρας για το τι ακριβώς γίνετε με τους εργαζόμενους στο ΠΑΣΟΚ.
Αν δεν υπάρξουν εξελίξεις θετικές εντός λίγον ημερών, θα ανεβάσουμε εκ νέου το blog των Απλήρωτων Εργαζομένων του ΠΑΣΟΚ.
Μπορούν όσοι θέλουν να επικοινωνούν μαζί μας στο email
aplhrotoi.pasok@gmail.com
Καλές γιορτές σε όλους σας..

5 σχόλια

  1. ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να σας κάνω;
    Το κατομμυριάκι του Τσουκάτου τελικά δεν μπήκε στα ταμεία του κόμματος έ;
    Εμ και εκείνος ο Μαντέλης μοναχοφάης είναι,δεν λέει να δώσει κανα ποσοστάκι από τις "χορηγίες" της Siemens.
    Και όχι τίποτε άλλο,μπουζουριάσανε και τον Μπρούμελ τον Άκη,εκείνος μήπως και θα έδινε κατι τις... από τα γερμένα υποβρύχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκείνος ο απανταχού στο κόσμο ταξιδευτής αρχηγός ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ με τα γυμναστήρια τη σάουνα που κατασπατάλησε όλα τα χρήματα του ΠΑΣΟΚ για την απολύτως προσωπική του χλιδάτη ζωή δεν του κάνετε καμιά μήνυση δεν το ξεσκεπάζετε όλον αυτό τον μηχανισμό της αρπαγής του πλούτου του Ελληνικού Λαού που συνετελέσθη μέσα από την εγκληματική οργάνωση ΠΑΣΟΚ ή είσθε και εσείς ενεργά μέλη έστω και με μικρότερη ευθύνη και τώρα φοβάστε να αποκαλύψετε τι συνέβαινε οπότε δικαιολογημένα οι αρχηγοί σας δεν σας πληρώνουν ή δεν είστε και τότε πρέπει να αποκαλύψετε όσο μέρος της εγκληματικής δράσης γνωρίζει ένας έκαστος από εσάς και να υπάρξει τιμωρία των υπευθύνων και δικαίωση για εσάς.

    Με μισόλογα και ψευτοφοβικές ανακοινώσεις δεν σας λυπάται κανένας γιατί πιστεύουμε ότι ενεργά συμμετείχατε στη ληστεία του Ελληνικού Λαού ο καθένας από εσάς, ίσως ο Πάγκαλος εσάς εννοούσε.

    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ στείλτε τους στο Κορυδαλλό τους ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά,δεν ισχύει το αυτόφωρο,στην προκειμένη περίπτωση;Δεν υπάρχει νόμος που αναφέρεται σχετικά με την άμεση σύλληψη του εργοδότη ο οποίος ΔΕΝ καταβάλει εγκαίρως δώρα; Εισαγγελέας που να κινηθεί αυτεπάγγελτα,δεν υπάρχει;Δημοσιογράφος που να φοράει παντελόνια και να μιλήσει,δεν υπάρχει;Ποιός είναι υπεύθυνος;Ο Βενιζέλος;Ο γενικός διευθυντής;Κάποιος ρε αδελφέ!!!!!Αυτά βλέπουν και θα πάμε από το κακό στο χειρότερο σε αυτό το κολοχανείο που ζούμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Γιάννος Παπαντωνίου, το λαμόγιο, δεν ήξερε (λέει) για τις καταθέσεις της γυναίκας του στην Ελβετία.
    Ευκαιρία, τώρα που το "έμαθε",να πληρώσει τους απλήρωτους εργαζόμενους του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση