GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δίνει οδηγίες σε ζευγάρια εν ώρα... σεξ, για το σεξ!

Ο Eric Amaranth, ένας 35χρονος από τη Νέα Υόρκη, βοηθά τα ζευγάρια να κάνουν καλύτερο σεξ! Σύμφωνα με τη Sun, ο 35χρονος ισχυρίζεται ότι...

Ο Eric Amaranth, ένας 35χρονος από τη Νέα Υόρκη, βοηθά τα ζευγάρια να κάνουν καλύτερο σεξ!
Σύμφωνα με τη Sun, ο 35χρονος ισχυρίζεται ότι είναι γκουρού του σεξ και με 108 λίρες την ώρα βοηθά όποιον θέλει να καλυτερεύσει... στον σεξουαλικό τομέα!
Ενθαρρύνει τα ζευγάρια να βρίζουν την ώρα του σεξ, τα παρακολουθεί τα κάνουν έρωτα και τους εξηγεί βήμα-βήμα τι κάνουν λάθος.
Έχει πελάτες από όλο τον κόσμο και παρακολουθεί ζευγάρια να κάνουν σεξ ακόμα και μέσω Skype με σκοπό να τα βοηθήσει να βάλουν φωτιά στο κρεβάτι τους. "Οι γυναίκες θέλουν πολλά περισσότερα πράγματα ενώ οι άνδρες δεν ξέρουν πως να είναι kinky με τις γυναίκες που αγαπούν", τονίζει.
Έχει μέχρι τώρα 35 τακτικούς πελάτες και κανένα μα κανένα θέμα για αυτόν δεν είναι ταμπού.
Ο Eric έχασε τη παρθενιά του στα 19 και αναφέρει πως ήταν ένα ασχημόπαπο που δε μπορούσε με τίποτα να βρει κοπέλα.
Άρχισε, έτσι, να διαβάζει βιβλία για να βελτιώσει τις τεχνικές του στον έρωτα ενώ βρέθηκε στο δρόμο του η Betty Dodson, σύμβουλος σεξουαλικών δικαιωμάτων των γυναικών.
Εκείνη τότε ήταν 69 και αυτός 22 αλλά δεν τους εμπόδισε η ηλικία για να γίνουν ζευγάρι και να παραμείνουν μαζί για 10 χρόνια!
Τελικά χώρισαν όταν ο 35χρονος βρήκε μια νέα κοπέλα, ετών 28.
Η 84χρονη σήμερα λέει πως ήταν υπέροχος και πως τώρα είναι δύο καλοί φίλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση