GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πιθανή και νέα αναβολή για το φορολογικό

Από την αξιολόγηση του Eurogroup στο φορολογικό εξαρτάται ο χρόνος κατάθεσής του στη Βουλή. Στην κυβέρνηση βρίσκεται σε εξέλιξη συζήτηση...

Από την αξιολόγηση του Eurogroup στο φορολογικό εξαρτάται ο χρόνος κατάθεσής του στη Βουλή. Στην κυβέρνηση βρίσκεται σε εξέλιξη συζήτηση εδώ και λίγες μέρες αν τελικώς το φορολογικό θα πρέπει να κατατεθεί τελικώς, μετά από τόσες αναβολές, αύριο ή αν υπάρχουν περιθώρια να μετατεθεί και άλλο η κατάθεσή του.
Την απόφαση θα λάβουν από κοινού ενδεχομένως και πριν αρχίσει η Σύνοδος Κορυφής, ο πρωθυπουργός με τον υπουργό Οικονομικών στις Βρυξέλλες.
Στην περίπτωση που το Eurogroup δεν θεωρήσει προαπαιτούμενο για την άμεση εκταμίευση της δόσης το φορολογικό ή ζητήσει νέες αλλαγές, τότε η κυβέρνηση θα φέρει το νεό φορολογικό αργότερα με στόχο να λειάνει και τις αντιδράσεις των κυβερνητικών εταίρων που εξακολουθούν να διαφωνούν με ορισμένες διατάξεις.
Οι προθέσεις της κυβέρνησης ήδη διεφάνησαν από χθες με τις διαρροές ότι η ψήφιση του φορολογικού μπορεί να γίνει τον νέο χρόνο. Όμως όλα είναι υπό την αίρεση του Eurogroup.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση