GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιβεβαιώνει το τηλεφώνημα στον Κουράκο ο Βουλγαράκης

Επιβεβαιώνει ουσιαστικά ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον βουλευτή της Β. Πειραιώς Γιάννη Κουράκο ο Γιώργος Βουλγαράκης, με δήλωσή ...

Επιβεβαιώνει ουσιαστικά ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον βουλευτή της Β. Πειραιώς Γιάννη Κουράκο ο Γιώργος Βουλγαράκης, με δήλωσή του μέσω του λογαριασμού του στο κοινωνικό δίκτυο Twitter, τονίζοντας, ωστόσο, ότι «όσοι προσπαθούν να με εμπλέξουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο, στις εσωτερικές τους διαμάχες, επειδή απλώς ο Πάνος Καμένος είναι φίλος μου, αν δεν κατάλαβαν λάθος, τότε εξυπηρετούν άλλα και σε κάθε περίπτωση, ύποπτα συμφέροντα».
Απαντώντας ουσιαστικά στη δήλωση που έκανε ο βουλευτής Β’ Πειραιά, Γιάννης Κουράκος κατά την αποχώρησή του από την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ότι ο πρώην υπουργός βρίσκεται «πίσω» από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, επικαλούμενος ένα τηλεφώνημα που του έκανε ζητώντας του να πέσουν οι τόνοι της εσωκομματικής αντιπαράθεσης, ο κ. Βουλγαράκης σημείωσε:
«Είναι κρίμα που ιδιωτικές συζητήσεις ανάμεσα σε παλιούς φίλους και συναγωνιστές- από καθαρό και μόνο ενδιαφέρον, μετατρέπονται σε “επιχειρήματα” αλληλοεξόντωσης και εκκαθάρισης προσωπικών λογαριασμών. Προσωπικά είμαι από επιλογή εκτός πολιτικής και έχω δηλώσει κατ επανάληψη ότι δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ σε κανένα επίπεδο και με κανένα κόμμα».

3 σχόλια

  1. Φυσικά και ο βουλγαράκης επιβεβαιώνει. Ο άνθρωπος είναι συγγραφέας του Μανώλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΔ ΚΑΙ ΜΕΤΟΙΚΗΣΕ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ (ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΥΓΓΡΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΦΙΛΙΑΡΗΔΕΣ) ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΧΟΥΡΙ; ΜΟΝΟ ΒΛΕΝΝΟΡΟΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

    ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση