GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ληστής για κλάματα

Ληστής για κλάματα Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία της Ανδραβίδας μετά την νυχτερινή επιδρομή αγνώστου δράστη στο κέντρο της αγοράς τη...

Ληστής για κλάματα

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία της Ανδραβίδας μετά την νυχτερινή επιδρομή αγνώστου δράστη στο κέντρο της αγοράς της πόλης τα ξημερώματα, δίπλα στο Αστυνομικό Τμήμα.
Ο δράστης όμως δεν κατάφερε να έχει "ουσιαστικό" αποτέλεσμα, αφού δεν έκλεψε κάποιο αντικείμενο αξίας που θα το αποφέρει κέρδος, αντίθετα προκάλεσε πολλές φθορές. Στο αυτοκίνητο ο δράστης έσπασε πρώτα το τζάμι του οδηγού, έψαξε, δεν πήρε τίποτα, αλλά οι ζημιές που προκάλεσε ξεπερνούν τα 500 ευρώ.
Ο δράστης συνέχισε σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας όπου κατάφερε να κλέψει τις απομιμήσεις των κινητών τηλεφώνων, ενώ οι φθορές που προκάλεσε ήταν σαφώς μεγαλύτερες φτάνοντας σε κόστος τα 400 ευρώ.
Επόμενος "σταθμός" του ήταν ένα αναψυκτήριο στον ίδιο δρόμο. Έσπασε τη γυάλινη πόρτα, μπήκε μέσα δεν έκλεψε τίποτα και έφυγε, έχοντας προκαλέσει και εδώ υλικές ζημιές αξίας 500 ευρώ. Τελευταία στάση αυτή σε κατάστημα με παιδικά ρούχα όπου ο δράστης εδώ έκοψε την τζαμαρία, μπήκε μέσα, αλλά έφυγε και πάλι άπρακτος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές εξετάζουν το βίντεο που έχει καταγράψει το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του καταστήματος κινητής τηλεφωνίας. Σύμφωνα, πάντα, με τις ίδιες πηγές, σε κάποιο σημείο του βίντεο φαίνεται ένας άντρας, ένα στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει τις αστυνομικές αρχές στην «ταυτότητα» του δράστη.

Πηγή: ilialive.gr

Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση